© Jakob Landvik

Tom Wood med ny kolleksjon

Det populære smykkemerket har nå samarbeidet med Dover Street Market

Tom Wood har for lengst fått it-stempelet, og er å se i alle verdensdeler om dagen. De iøynefallende smykkene er å finne i alt fra Dover Street Market i metropoler som London og New York, på Corso Como i Shanghai og i deres flag ship-butikk i Prinsens gate i Oslo sentrum. Denne måneden lanserte Mona Jensen, gründeren av merket, en kolleksjon i samarbeid med førstnevnte, Dover Street Market.

Kolleksjonen er utviklet eksklusivt for den anerkjente konseptbutikken, som er en av verdens ledende innen mote, kunst og design. De huser merker som Balenciaga, Prada og The Row, og å få innpass der er en stor anerkjennelse. Samlingen til Tom Wood x DSM består av seks ringer som inkorporerer Tom Woods signatur — den klassisk signetringen, oppdatert med gull og diamanter i ulike design.

I tillegg til å være tilgjengelig hos Dover Street Market i New York, Tokyo og London, har man også muligheten til å bestille den online samt kjøpe den i Tom Woods butikk i Oslo. I månedsskiftet august/september slippes også kolleksjon i sølv, på grunn av stor etterspørsel, i følge Mona.

© Jakob Landvik
© Tom Wood

Det er ikke første gang smykkemerket lanserer en spennende samarbeidskolleksjon. Under Oslo Runway i fjor samarbeidet Tom Wood med tyske Sam Frenzel, som tidligere har jobbet som designer for både Giambattista Valli, Alexander Wang og Christian Dior.

– Sam har bidratt i prosessen med sentral input og en kreativ touch. Vi har også samarbeidet med den norske kunstneren Chris Reddy som har tatt frem et utrolig kult motiv av havet, og det som kanskje finnes under havet - inspirert av min oppvekst på øya Stord på Vestlandet.