Tone Damli Vero Moda
© Renathe Thorseth/Pudder Agency

VERO MODA slipper sin tredje kolleksjon med Tone Damli

– Jeg digger kordfløyelsbuksene!

Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA, og fronter den nye kolleksjonen som har fått navnet «Tones Favoritter» for tredje år på rad med den danske kleskjeden.

Høstkolleksjonen kommer i deilige kvaliteter som engelsk tweed, deilig strikk og kordfløyel, og slippes i to omganger i løpet av høsthalvåret.

«Det er utrolig stas å få samarbeide med VERO MODA om to splitter nye kolleksjoner. Jeg elsker de behagelige fargene, stoffene og den avslappede og litt nedpå-looken hverdagsplaggene gir. Det er veldig meg. Og jeg er sikker på at jeg kom til å bo i strikken når kuldegradene kommer krypende».

© Renathe Thorseth/Pudder Agency

Fem kjappe med Tone Damli:

Beskriv stilen din?

– Jeg vil beskrive stilen min som feminin og relativ enkel. Jeg elsker å pynte meg, men kombinerer det gjerne med for eksempel sneakers. Jeg er veldig glad i den hvite t-skjorten.

Hvilket plagg er et must-have fra denne kolleksjonen?

– Jeg digger kordfløyelsbuksene! Jeg er en av de som gjerne skulle opplevd 70-tallet. Ellers elsker jeg den glitrende dressjakken som kan brukes som kjole og den lilla kjolen som jeg kaller "Balmain-kjolen".

Hvilken trend skal du følge denne høsten?

– Kord, strikk og sneakers! Komfortabelt og kult. Ellers har jeg for første gang kjøpt meg Dr.Martens-sko som vil rocke opp et hvert antrekk.

Hvilke plagg redder deg alltid ut av kleskrisen?

– Svarte bukser og en hvit topp, enten skjorte eller t-skjorte. Det er enkelt, men får meg alltid til å føle meg vel. Gjerne kombinert med gullsmykker - stilrent og alltid en vinner.

Hva holder du på med fortiden?

– Akkurat nå er på Gran Canaria der jeg er programleder for «Love Island» på TV3. Samtidig jobber jeg med en ny låt som jeg skal slippe i nærmeste framtid. Det er mange baller i lufta samtidig i disse dager, og jeg koser meg veldig med det!

© Renathe Thorseth/Pudder Agency
© Renathe Thorseth/Pudder Agency
© Renathe Thorseth/Pudder Agency

Første del av kolleksjonen lanseres i alle VERO MODA-butikker 11. oktober, men kolleksjonen vil være å få tak i allerede kvelden før, den 10. oktober kl.17:00 på VERO MODA Karl Johan, der Tone også vil være tilstede.