TOPP 3: Jeansene du bør ha denne høsten

Dette er høstens aller hotteste denimkolleksjon - for han og henne!

Moteuken i København er akkurat ferdig, og dansk design gjør stor suksess også her i Norge. Det samme gjelder den inspirerende street-stylemoten som nabolandet vårt har å by på: med it-jenter som Pernille Teisbæk (som utvilsomt er et av Danmarks største stilikoner), Trine Kjær og Funda Christophersen.

Den danske stilen består av mye lag-på-lag, kvalitet fremfor kvantitet og miks av ulike materialer (du kan gjerne kombinere lakk, ull, denim og tweed i forskjellige toner). Det skal gjerne se både avslappet og gjennomført ut - men helst også litt tilfeldig. Less is more!

Det danske brandet Selected Femme/Homme lanserer denne måneden den nye denim-linjen SELECTED, med freshe vasker og gode passformer. Merket har fokusert på enkle styles som er enkle å bruke og kombinere i hverdagen. Det er de perfekte plaggene for den komfortable og trendy hverdagsuniformen, som kan brukes til alle anledninger.

De edgy kampanjebildene i sort/hvitt har fokus på den skandinaviske viben som er elsket over hele verden: uanstrengt, chic og urban.

Kampanjemodellene Eddie Klint og Johanna Feldmeier fremstår som det ultimate it-paret, og viser på en inspirerende måte hvordan både menn og kvinner kan style sine SELECTED-jeans denne høsten.

Den nye denim-linjen SELECTED dekker alt fra statement-plagg til tidløse, klassiske jeans du vil elske sesong etter sesong. Alle jeansene har en lang levetid, og kvaliteten vil faktisk bli bedre og bedre med tiden!

SELECED-linjen består av boyfriend-jeansen som kjæresten din faktisk kommer til å like (!), superflatterende high-rise jeans som er perfekte å style med crop tops, eller et par skinny jeans som både er flatterende, sexy og komfortable.

JEANS-GUIDEN:

3 jeans-modeller du bør ha i skapet!

Skinny-Gaia er en high-rise jeggings, laget av en høystretchy kvalitet som holder godt på formen. Jeansen har en super slim fit med smal benåpning!

Regular-Boyfriend er en low-rise boyfriend jeans, med medium stretch for en avslappet passform. Den er både fresh og komfortabek, med løstsittende ben.

Slim-Elena er laget av elastisk bomullsblanding, og er en mid-rise jeans som holder godt på formen. Den har en super slim fit med smal benåpning, og er av fantastisk kvaitet (designet og behandlet i Italia)

Akkurat nå får du -50% på ditt andre par med jeans fra SELECTED. Tilbudet finner du her!