© Foto: Annette Haga

Tre måter å style sneakers på

Annette Haga viser hvordan du kan style et par hvite, klassiske sneakers på tre ulike måter. Stem på ditt favorittantrekk, og vinn et par nye sko fra ECCO!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Trenden med komfortable, kule sneakers er like hot i 2017, og det er et must i garderoben min! ECCO har nylig lansert sin nyeste modell, SOFT 8, i fint, hvitt skinn med behagelig skinnfôr. Jeg elsker sko som er både behagelige og fine, og disse kan brukes til utallige anledninger!

Jeg er spesielt glad i å bryte opp pyntede antrekk med et par laidbacke sko til, for få en mer hverdagslig look. Derfor har jeg satt sammen tre ulike antrekk, for å vise hvordan jeg vil style dem denne våren.

Her har jeg valgt å style skoene med en hvit skjorte og et kult skjørt, for å få en oppdatert og edgy look. Dette antrekket synes jeg passer til det aller meste, som for eksempel til en konsert eller kveld ute med jentegjengen!

Jeg er glad i matchende sett, og ved å bruke et par sneakers til denne dressen føler jeg meg både komfortabel og fresh. Et perfekt antrekk å bruke på jobb!

Dette antrekket kunne jeg gjerne hatt på meg for en date i storbyen! Her synes jeg skoene er med på å gjøre antrekket mindre søtt, men jeg føler meg samtidig feminin og fin.

Hvilket antrekk liker du best? Klikk deg inn HER for å delta i konkurransen, så er du med i trekningen om å vinne et par ECCO SOFT 8.