© Getty Images

Trend: Sykkelshorts

Har du hoppet på Kardashian-trenden?

Enkelte hyller kanskje Kim Kardashian for denne trenden, men den ble først sett på catwalken i motesammenheng. 90-tallets spreke sykkelshorts er tilbake i trendbildet, og nå har den endelig truffet 'mannen i gata'. Under moteukene så man trendplagget på catwalken signert både Bjørn Borg, Rihanna for Fenty Puma, Balenciaga, Acne Studios og Tommy Hilfiger. Først ut var Off-White, som allerede i september i fjor presenterte den omdiskuterte shortsen. Det var en slags hyllest til Lady Diana, som ofte ble avbildet med sykkelshorts, på vei hjem fra trening vel og merke.

I år er plagget blitt stylet med alt fra dressjakker, til oversized skjorter og hettegensere og til joggesko. Ser du etter plagget på H&M, kan du finne den til 49,90 kroner, mens Burberry og Balenciaga har priset shortsen hakket høyere. Om dette er en vedvarende trend er vanskelig å si. Mest sannsynlig er det en hype - på lik linje med sokkeskoene og stråhatten, tror du ikke?

Shoppingtips lengre ned i saken

Leste du denne: 10 trendjakker for høsten

© Getty Images

Shortsen er allerede blitt avfotografert utenfor moteukene. Vi tipper vi kommer til å se flere antrekk med plagget i moteukene som kommer...

Influenceren Pernille Teisbæk henger ikke bakpå når det gjelder trender. Her er hun med sykkelshorten, stylet med en boksete dressjakke og høye hæler. Med en slik type jakke blir ikke shortsen veldig synlig, og passer godt om du synes shortsen er litt for vågal.

Vil du kopiere den sporty stilen til modell og instagram-stjerne Emily Ratajkowski er det ikke så alt for vanskelig. Et par sporty briller, en sort sykkelshorts og et stor hettegenser er oppskriften.

På ferie i LA postet influencer Emili Sindlev et bilde av seg selv iført sommerens mest trendy plagg på vei oppover Hollywood Hills. Sporty Spice! Synes du shortsen er vel sporty for å bruke i hverdagen skjønner vi deg godt. Den gjør seg også på gymmen, eller på tur i skogen.

Her er våre favoritter: