© Anna Stokland

3 sneakers-trender som vil dominere denne våren

Se de nye, kule sneakersene vi gleder oss til å bruke denne våren.

Mange av oss har sett frem til lysere dager og varmere temperaturer, hvor vårskoene endelig kan hentes frem - og denne sesongens skotrender byr naturligvis også på en rekke nyheter innen sneaker-verden.

Vi har samlet de største sneaker-trendene som kommer til å bli store denne våren - fra klassiske gjengangere til nykommere.

converse

Back to school

Når vi snakker sneaker-trender for våren og sommeren 2022, kan vi ikke komme unngå klassikere som Converse, Adidas Gazelle, Adidas Superstar samt Nike Dunks. Alle fire sko er gamle gjengangere som år etter år har bevist deres verdi og er blitt spottet på store stjerner som blant andre Rihanna, Jessica Alba og Bella Hadid.

Selv om alle fire modeller er ganske velkjente, har de gjennom årene fått nye uttrykk med blant annet limited edition mønstre og farger – og uansett hvilken modell du liker best kan du helt sikkert finne et par som passer perfekt inn i skoskapet ditt.

salomon

Outdoor-vibber

Outdoor-trenden har for alvor satt sitt preg på garderobene våre gjennom de seneste årene, og hypen ser bare ut til å fortsette. Blant vårens største sneaker trender finner du naturligvis også outdoor- og vandresko fra merker som Salomon, Keen og Diemme. Felles for dem alle er at de er chunky, har fokus på funksjonalitet og gir antrekket et sporty uttrykk.

Joggesko

Outdoor-trenden har også banet vei for at en annen type av sporty sneakers har beveget seg fra sports- til hverdagsgarderoben: nemlig jobbesko fra brands som Asics, Nike og New Balance. Du kan style de med bare ankler når de varmere temperaturene melder seg – for eksempel med en fin kjole eller et skjørt til.