© Anna Stokland

4 plagg du skal beholde i garderoben i 2023

Noen trender kommer og går, men disse fire plaggene fortjener en plass i garderoben din langt inn i 2023.

Noen trender er bare forbipasserende døgnfluer, men visse plagg fra 2022 burde du ta med deg inn i det nye moteåret. Vi har samlet fire geniale gjengangere som fortsatt fortjener en plass i din garderobe langt inn i 2023.

1. Chokeren

Smykker kommer nå i alle former og farger og spesielt én type har gjort seg gjeldende både i fjor og nå også i 2023: nemlig chokeren.

Det tettsittende halskjedet ble for alvor populært på 1990-tallet og med sitt sin chunky og dekorative look, vil den kunne piffe opp selv det mest avslappede antrekket og skape blikkfang.

© Anna Stokland
© Anna Stokland

2. Miniskjørtet

Det er ingen hemmelighet at tidlig 2000-tallets trender har begynt å dominere i motebildet igjen og spesielt ett plagg var fremtredende på SS23-catwalkene: nemlig miniskjørtet.

Det korte skjørtet ble spottet hos motehus som Prada, Miu Miu og Fendi - og hvis du ikke allerede har investert i et eksemplar, kan det være en god ide å gjøre det nå da trenden kun ser ut til å ta fart denne sesongen.

© Anna Stokland

3. Collegejakken

Overgangen mellom vinter og vår kan være vanskelig når det kommer til yttertøy. Til de dagene hvor det er for varmt til en tykk vinterjakke og for kaldt til en trenchcoat, kan det være en god ide å ta på seg collegejakken. Det er nemlig ikke lenger bare på sporty typer i amerikanske filmer som Grease og High School Musical, at du fremover vil støte på den karakteristiske collegejakken – i SS23-kolleksjonene viste motehus som Tommy Hilfiger og Coach nemlig at jakken hører minst like så mye til på catwalken som i gatebildet.

© Anna Stokland

4. Cargobukser

Buksene er ikke til å unngå verken i gatebildet eller på internasjonale catwalks hos store motehus som Dior, Coperni, Givenchy og Balmain, som alle viste Cargobukser i deres SS23 kolleksjoner. Cargobukser er superenkle å style, og man kan til enhver tid dresse dem opp med et par stiletter og være klar til fest. Det er derfor god grunn til at du skal la cargobuksene dine være en del av din garderobe også i 2023.