© Anna Sarlvit

Sesongens hittil hotteste skjørt

Det startet med at det skulle være mikrokort - nå skal det være ekstra langt. Det er ikke første gang vi stifter bekjentskap med denne type skjørt, men nå gjør den altså et comeback. Derfor har vi samlet åtte av våre favoritter.

Det kommer i mange forskjellige utgaver, men en soleklar fellesnevner er: denim. Vi ser det lange denimskjøret overalt akkurat nå, og det er spesielt vår Instagram-feed som bærer preg av at trenden har tatt over.

Det lange denimskjørtet kommer i flere lengder - lårkort, knelangt og gulvlangt. Mulighetene er mange, men det viktigste er at skjørtet er kledd i det kjente og kjære "ola"-stoffet. Style det lange skjørtet med en hvit t-skjorte og et par sneakers, eller gjør den hakket mer festlig kombinert med en kul topp og et par lange støvletter.

Selv om vi har ønsket det lange skjørtet velkommen denne sesongen, tar vi imidlertid ikke farvel med de korte miniskjørtene helt enda. Den har nemlig vært svært populær helt siden Miu Miu viste frem sin SS22-kolleksjon på catwalken. Men akkurat som miniskjørtet, har de lange skjørtene altså gjort sitt inntog. Les videre og finn din favoritt under.