© Anna Stokland

Denne trenden er som skapt for festsesongen

Mangler du også inspirasjon til hva du skal gå med til vinterens festligheter? Så vil du elske denne trenden som gjør deg klar for dansegulvet.

Med sesongens mest feststemte trend er det bare å ta farvel med joggebuksene for en stakket stund og heller invitere paljetter, glitter, glam og 'more is more' inn i garderoben din.

Det virker nemlig som at en lang rekke av de internasjonale motehusene har optimistiske post-corona briller på, for det er fest og farger i flere av høst- og vinterkolleksjonene. Det gjelder blant annet for Bottega Veneta og Carolina Herrera, som viser glitter og paljetter, mens Michael Kors og Dolce & Gabbana har skrudd helt opp for skinnende og metalliske materialer.

Metallisk og glitter preger alt fra sko til jakker, så du kan lett kaste deg på trenden, enten du foretrekker et mer avdempet antrekk med ét enkelt glitter-tilbehør eller et look som byr på glitter fra topp til tå.

Hvis du har lyst kan du som motehusene gå all in og iføre deg den kule trenden fra topp til tå. Alternativt kan du ta på et par skinnende bukser med en mere nøytral overdel eller en paljettbesatt topp med sorte dressbukser til. På den måten sikrer du deg et trendy festantrekk uten at antrekket stjeler all oppmerksomheten.