© Blanca Miro

Disse sandalene er ifølge Vogue sommerens største skotrend

En helt unik sko vil dominere motebildet denne sommeren – og ifølge Vogue er sandalene en av sesongens største trender.

Birkenstock har vært en sikker go-to i mange år og det går ikke en sommer uten at de behagelige skoene er å se hvor enn vi går. Mens de klassiske Birkenstock-sandalene har fått en ny og oppdatert look denne sesongen, har en annen type sko inntatt plassen som sesongens helt uunngåelige sko – og ifølge franske Vogue er sandalen SS21-sesongens største skotrend.

Det er snakk om de stilriktige fisherman-sandalene som både er å se hos store highstreetbutikker som Zara såvel som hos store motehus som The Row. Sandalene er så populære at de blir revet vekk fra de virtuelle butikkhyllene så snart de er på lager.

Fisherman-skoene er kjent for deres gladiatorsandal-lignende uttrykk med skinnrem over foten samt over ankelen, hvor de lukkes med en spenne. Derfor er sandalene også en opplagt utgave av et par kule og fine sommersandaler - som ikke bare sitter godt på foten, men gir også antrekket et dekorativt og avslappende uttrykk.

Skoene har blitt sett på flere stilfulle kvinner som Hannah Stefansson, Brittany Bathgate og Monikh, som styler dem til alt fra fine sommerkjoler til jeans. Blanca Miro viser hvordan sandalene er like perfekte selv på kjøligere sommerdager – ved å bare tilføye et par sokker.