© Anna Stokland

En av sesongens store trender henger nok allerede i skapet ditt

Det er langt fra første gang vi ser trenden. Har du allerede et eller flere eksemplarer liggende?

Mens noen trender bare er her for én enkelt sesong, kommer andre tilbake år etter år fordi de er klassiske og tidløse. Og slik er det også med en av sesongens helt store trender.

For ikke nok med at vi har sett trenden før - du har kanskje også allerede et eller flere plagg av dette slaget i garderoben din. Det er selvfølgelig striper det er snakk om.

Striper er et av de mønstre man ikke kan trå feil med, og derfor er det med glede vi igjen ser at striper går igjen denne sesongen, på alt fra kjoler til topper og skjørt.

Det som er spesielt for vårens og sommerens striper er at de gjerne må være i optimistiske farger fra hele fargeskalaen, og ikke bare sort-hvitt som vi er vant til. Dessuten kommer sesongens striper i både den klassiske horisontale utgaven som hos Miu Miu, men også i de vertikale modellene som hos Versace, Dior og Gabriela Hearst.

Hvis du trenger å oppdatere vårgarderoben med et par funn i de fine stripene har vi lengre nede valgt ut noen stripete plagg som du garantert vil kunne bruke år etter år.