© Trine Kjær

Har du lagt merke til den behagelige buksetrenden som er overalt akkurat nå?

Trackpants er overalt akkurat nå – og spesielt bukser i det lette nylon- eller lycra-materialet er et populært valg.

Er du heller ikke helt ferdig med de komfortable trendene som lenge har dominert moten? Så skal du lese videre!

Selv om moten har vært preget av flere anti-joggedress trender i det siste, har det i løpet av 2021 dukket opp en ny og komfortabel trend som både er behagelig og samtidig kan brukes på kontoret.

Det er bukser i lette materialer som nylon og lycra med outdoor-lignende referanser, også kjent som trackpants – mer spesifikt modellene som kan ses hos flere klesmerker samt i gatebildet.

Joggedressen har i løpet av de siste to årene blitt brukt mer og mer utenfor hjemmet og det samme gjelder nå for trackpants - som også er litt bedre egnet til å brukes ute. Takket være nylon- og lycramaterialets glatte og skinnende overflate får buksene nemlig et mer sofistikert uttrykk, men som fortsatt refererer til det sportslige og avslappende.

Du kan style dine bukser med chunky støvler og en hettegenser for en avslappet hverdagslook eller med et par hæler, en blazer og statementsmykker for kul styling som er perfekt til byturen.

Ta blant annet en titt på influensere som Ida Broen, Trine Kjær og Karoline Dall samt Ganni-stifteren Ditte Reffstrup, som alle mestrer en avslappet og kul hverdagslook med et par trackpants.