© Chloé

Her er vårens kanskje fineste trend

Endelig er våren her - og ifølge designerne skal det også gjenspeiles i garderobene våre.

Vårens fargeskala er alt annet enn diskret , men hvis du ikke er helt klar til å iføre deg farger som knæsjrosa, oransj og gul, er det fortsatt håp for å kaste deg på en av sesongens største fargetrender.

Selv om mange av designerne denne sesongen har et stort fokus på sterke farger er det også nemlig mange motehus som går den motsatte veien: hvitt fra topp til tå-looken har nemlig sneket seg inn i flere av vårens og sommerens kolleksjoner.

Har du også lyst til at gå all in på det hvite antrekket, som jo er perfekt til den kommende lyse og solrike sesongen, skal du gå for et minimalistisk uttrykk som hos blant andre The Row og Max Mara – eller som hos Valentino, som viser at en klassisk hvit dress er et perfekt valg til sesongens fester. Dersom du er fan av den bohemsk-inspirerte looken presenterer Chloé også et fint og avslappet vårantrekk, mens Givenchy og Sportmax viser hvordan hvitt på hvitt kan styles i et ultrafeminint look.

Det er altså noe for enhver smak når det kommer til vårens fineste trend – fra kjoler til dresser og nyanser fra bomullshvit til kritthvit er nemlig representert blant motehusene.