© Emili Sindlev

Høstens fargerike trend vil løfte humøret ditt

Elsker du også farger? Så vil høstens gladeste trend uten tvil falle i smak.

Optimisme og en oppsiktsvekkende fargepalett er stikkord når det gjelder høstens trender. De glade fargene er representert for fullt på både catwalken og i highstreetbutikkene.

På catwalken er det spesielt motehus som Bottega Veneta og Prada som fører an med farger som garantert ikke befinner seg i den nedtonede enden av fargeskalaen. I motehusenes Pre-fall 2021- og Autumn/Winter 2021-kolleksjoner har de nemlig kastet seg ut i farger som sjokkgul, turkis, postkasserød og kongeblå.

Dersom du føler deg modig kan du gå etter en look i klare farger – enten i én iøynefallende farge eller ved å utforske colorblocking-trenden, hvor du kler deg i forskjellige plagg med kontrasterende farger i et og samme antrekk. Ta eventuelt en titt på Emili Sindlev, som mestrer colorblocking til perfeksjon.

Alternativt kan du skape en mer nedtonet look ved å bruke ett nøkkelplagg i en av de optimistiske fargene som kan skape blikkfang – litt som hos Prada som har satt en fremtredende grønn jakke sammen med tilbehør i rolige farger under.

For mer inspirasjon kan du ta en titt på kvinner som Nina Sandbech, Marianne Theodorsen, Blanca Miró og Trine Kjær, som alle klarer å integrere regnbuens farger inn i deres garderober på en imponerende måte.

Så selv om høsten betyr kjøligere og mørkere dager, kan vi glede oss over den optimistiske trenden, som kan lyse opp selv de mest gråe høstdagene. Under kan du se og shoppe en rekke fargerike funn, slik at du selv implementere et par fargerike og optimistiske plagg inn i din høstgarderobe.