Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skærmbillede-2021-05-26-kl.-09.47.14 © @hannamw

Nå er disse sandalene fra barndommen tilbake

Har du allerede et par? Da kan det være en god ide å finne dem frem igjen denne sesongen.

Dersom du ikke husker dem fra sandal-trendene forrige sommer, husker du dem garantert fra barndommen. Og nå er de tilbake på både catwalken og i gatebildet. Det er selvfølgelig snakk om sandalen med borrelås som vi igjen denne sesongen ikke kan unngå.

Skoen som forener uttrykket fra barndoms- og tur-sandalen, er den mer praktiske og velsittende varianten når det kommer til sommersandaler. I motsetning til en rekke av sesongens øvrige sandal-trender sitter sandalene nemlig godt fast på foten og de ser derfor ikke bare stilriktige ut, men duger også til en lang gåtur i sommersolen.

Sandalene kommer i mange forskjellige utgaver, blant annet en chunky versjon i skinn, som vil tilføre antrekket et stilfullt uttrykk. Dersom du er fan av en mer avslappet look, kan du se etter utgaven med en lett gummisåle og dekorativ stoffrem i en fin sommerfarge som beige eller hvit.

Hvis du i tvil om hvordan sandalene kan styles til både fest og hverdag, kan du ta en titt på influensere som Brittany Bathgate og Pernille Teisbæk, som mestrer sandal-trenden til perfeksjon. Uansett om det er til en fin slip-kjole, en kul dress eller en kort kveldskjole, vil sandalene gi antrekket karakter.

Skærmbillede-2021-05-20-kl.-09.48.39

ZARA
Sandaler
229 kr. (før: 299 kr.)

P00528676

OFF-WHITE hos Mytheresa.com
Sandaler
ca. 4.392 kr.

Skjermbilde-2021-05-27-kl.-08.48.33

PRADA
Sandaler
5.300 kr.

app005prod2

& OTHER STORIES
Sandaler
990 kr.