© @mariehindkaer

Sommerens it-plagg skaper delte meninger

Det er nok ikke alle som vil kaste seg på trenden som flere store motehus har pustet liv i denne sesongen.

Over høsten og vinteren så vi en bestemt type overdel overalt – den gang i strikkede kasjmir-utgaver som passet perfekt sammen med mykt loungewear. Det ser ut til at vi kommer til å se mye mer til denne lille toppen, noe det nok er delte meninger om.

Det er nemlig snakk om den helt korte toppen, som minner om en bralette i fasong, som denne sesongen er tilbake i motebildet i en ny og langt mer sommerlig variant.

Sesongens populære topp har fått en renessanse nå som vi endelig kan begynne å pynte oss til sommerens arrangementer. De fås i flere forskjellige utgaver – fra det helt enkle uttrykket hos Alberta Ferretti og de 90-talls-minimalistiske versjonene hos Boss, til de strassbelagte og blomstrede utgavene hos Versace og Dior. Med andre ord finnes det nok en "bralette" for enhver smak og til nesten enhver anledning.

Dersom du ikke helt vet hva du skal synes om den bh-lignende overdelen, er du nok ikke alene. Men hvis du allerede har forelsket deg i en av de dekorative og ultrafeminine toppene, kan du style plagget på flere forskjellige måter. Det er opplagt å kombinere toppen med et par høytsittende dressbukser og en fin blazer over, eller med skjørt som er høyt i livet og en fin skjorte.

Hvis du trenger mer inspirasjon til hvordan du kan style toppen, kan du ta en titt på Sandra H. Sauceda, som styler sin bralette til en løstsittende dress for en avslappende og stilig look, eller Adut Akech som kombinerer sin topp med et par klassiske blå jeans, en hvit skjorte og et par høye hæler for et kult og gjennomført uttrykk.

Håndplukket til deg