Dette stylingtrikset sverger Trine Kjær til
© Phillip Ørneborg

Dette plagget redder Trine Kjær ut av enhver kleskrise

Lær det beste stylingtrikset til den kule, danske it-jenta!

Den danske influenceren og gründeren Trine Kjær (29) elsker jakker. Ved å følge nøye med på nye jakketrender, kan hun enkelt oppdatere både garderoben og uttrykket sitt. Denne sesongen har hun falt for den maskuline trenden med den bredskuldrete, rette blazeren:

– Min favoritt denne sesongen er den herreinspirerte blazeren. Jeg liker å leke meg med ulike silhuetter, og det kan du enkelt gjøre med den maskuline trenden. Plaggene er ofte litt store, og de kan like gjerne se ut som noe man har lånt fra kjærestens garderobe. Og når du har en forkjærlighet for jakker, slik som meg, er dette en trend som passer helt perfekt.

© trineswardrobe

Stylingtips

  • Blyantskjørtet er tilbake, og det kan enkelt styles med en overdimensjonert blazer. De to plaggene sammen skaper en fin kontrast mellom det feminine og maskuline. Det er viktig at blazeren er stor og ikke figursydd – er den for stram blir stilen mer ­kontoraktig, og det vil du helst unngå.

Få fler stylingtips fraTrine og to andre kule skandinaviske it-jenter i månedens utgave.

Skjørt fra H&M, 299 kr // Blazer fra By Malene Birger, 4.699 kr // Sko fra Bianco , 500 kr// Leppestift fra Nars, 300 kr // Øredobber fraKenneth Jay Lane, 600 kr.