© Anna Stokland

Uke 16: Har du gått glipp av disse nyhetene?

Nok en luksusbutikk lander i Norge, Oslo får sin egen turban - og Victoria Beckham mottar ærespris!

Fransk luksusbutikk lander i hovedstaden

For få dager siden ble det annonsert at Balenciaga åpner en flaggskip-butikk i Oslo sentrum. Merket er kjent for sine it-vesker og fargesprakende plagg som alltid vekker oppsikt under moteukene. Butikken åpner vegg i vegg med Hermès i Nedre Slottsgate 8 ved varemagasinet Steen&Strøm i mai. Vi kan også glede med at danske Ganni åpner butikk i Prinsensgate, og vil bli en del av Oslos nye shoppestrøk.

Norske designere lager Oslo-turban

I samarbeid med den årlige turbandagen, som arrangeres førstkommende lørdag i Oslo, har Haik, Holzweiler og Jenny Skavlan og Fam Irvoll designet hver sin turban. Du kan selv stemme frem hvilken turban du synes er mest iøynefallende. Vinneren får sin turban navngitt Oslo-turban, som skal være med på å ufarliggjøre sikhismen. Du kan stemme på din favoritt her.

Den norske turbandagen arrangeres lørdag 22.april

73 år gammel undertøysmodell

Lauren Hutton skal fronte den nye undertøyskampanjen til Calvin Klein. Det amerikanske merket er kjent for å provosere - og startet tidlig da Kate Moss var iført undertøy som tenåring. Denne uken ble det annonsert at både Kirsten Dunst, Laura Harrier, Nathalie Love - og sist men ikke minst Hutton fronter reklamemerket. Ikke overraskende ser Hutton fantastisk ut i merkets lyse undertøyssett.

Heder og ære til Posh Spice

Ikke nok med at Victoria Beckham fylte 43 år denne uken, hun ble også tildelt OBE, som er en ærespris fra kongelige hold grunnet ens engasjement innenfor business eller veldedighet. Det var selveste Prince William som fikk overrekke prisen til designeren i Buckingham Palace i London. Victoria ble hyllet for hennes engasjement innfor moteindustrien og hennes veldedighetsarbeid i løpet av 17 år i bransjen.