© Produsentene

Ukens ønskeliste: moteuke i Oslo

Nettjournalist Alexandra Sætran ønsker seg en rød kåpe, behagelige sko og en romslig veske til Oslo Runway!

Endelig er det duket for Oslo Runway, en uke fylt med visninger, streetstyle, nye trender og bekjentskap. Bortsett fra at moteukene alltid er like gøyale og inspirerende, må vi innrømme at det også kan være stressende. Derfor har jeg valgt antrekk med omhu denne gang. Jeg velger lave sko til fordel for høye hæler, en denimbukse som passer til absolutt alt i klesskapet mitt og en varm jakke i tilfelle det skulle bli kaldt.

Leste du denne: Se høydepunktene fra moteuken i København

Det blir mye stress under en moteuke, og det er viktig å holde seg dehydrert. For å ikke måtte ta av seg sminken underveis, er en spray som dette midt i blinken. Huden trenger av og til et frisk pust, og med denne føler man seg fresh på 1-2-3.

Spray fra La Roche-Posay, ca 100 kroner

Jeg er glad i klassiske plagg, gjerne om de har morsomme detaljer. En skjorte som denne blir plutselig mer spennende grunnet den asymmetriske formen samt knytedetaljen.

Skjorte fra H&M, 399 kroner

Solen skinner heldigvis denne uken, men en varm jakke må likevel med i vesken. Jeg er glad i statement-kåper som spriter opp et nøytralt antrekk, og forelsket meg i denne ullkåpen fra H&M (som jeg skal flytte inn i de neste månedene). Om den blir for varm kan man alltids slenge den over skuldrene - det ser i alle fall trendy ut!

Kåpe fra H&M, 1.299 kroner

Så du denne: 7 enkle stylingtips

JA til lave og komfortable sko. Jeg er ikke alt for glad i høye hæler, og føler meg faktisk like fin i et par lave. Disse fra Zara har til og med feminine detaljer, noe som gjør at de passer både til hverdag og fest.

Sko fra Zara, 349 kroner

Jeg blir aldri lei jeans, og da er det kanskje på tide å legge litt mer enn et par hundrelapper i den klassiske buksen som jeg alltid sverger til. Jeg elsker snittet og den kule beltedetaljen på denne buksen. Dessuten passer jeansen med både en søt silkebluse og en kul t-skjorte.

Jeans fra OFF WHITE, 3.200 kroner

Under moteuken drasser jeg rundt på litt av hvert. En vannflaske, toalettmappen, notatbok og PC. Jeg trenger derfor en romslig veske i skinn slik at jeg får med meg alt. Det at vesken er sesongens fineste er også et pluss. Jeg liker den minimalistiske looken.

Vesken fra ATP, 3.600 kroner

Minimalistiske, men likevel synlige. Jeg liker absolutt alt ved disse øredobbene!

Øredobber fra Maanesten, pris på forespørsel

Et par solbriller er alltid trygt å ha på nesetuppen under moteuken. Heldigvis er det meldt fint vær, noe som betyr at jeg trygt kan investere i disse. De varer også sesong etter sesong, da aviator-looken aldri går ut av motebildet.

Solbriller fra Saint Laurent, 2.400 kroner

En kul t-skjorte redder alltid en kleskrise, noe som er lett å få under en moteuke da man gjerne vil pynte seg ekstra. Jeg sverger alltid til den hvite modellen, gjerne med logo-print. For å sprite antrekk mer opp, sverger jeg til ørepynt og en veske i en sprek fargetone.

T-skjorte fra Lovechild 1979, 500 kroner