Velkommen til gratis babyfotografering 28. november!

Annette Haga, Olympus og Japan Photo inviterer til barseltreff med babyfotografering på Sandvika Storsenter!

Som elleveåring fikk jeg mitt første speilreflekskamera, og jeg har alltid vært glad i fotografering. Men etter at jeg ble mamma ble kameraet mitt enda viktigere for meg. Bildene fra da sønnen min var nyfødt er noe av det aller mest verdifulle jeg har, og jeg er så glad for at jeg har foreviget dem i god kvalitet. Jeg synes det er så gøy å dokumentere oppveksten til barnet mitt, og koser meg masse med å lage koselige fotoalbum!

I samarbeid med Olympus og Japan Photo får jeg invitere alle mammaer og pappaer til et koselig barseltreff på Sandvika Storsenter den 28. November! Her kan du selv få teste ut hvor bra kameraene til Olympus er, og vi deler noen triks og tips til hvordan du kan ta bedre bilder av barna dine.

Det blir fotostudio med fotograf som man kan benytte gratis, så dette er en perfekt anledning til å få tatt noen fine bilder til årets julekort!

Barseltreffet og fotograferingen vil foregå ute i fellesarealet utenfor Zara, i den nye delen på Sandvika-senteret, fra kl 14:00. Denne dagen blir det gode tilbud på Olympus PEN E-PL8 og Olympus E-M10 MK lll i Japan Photo-butikken.

I tillegg til babyfotograferingen deler vi våre beste fototips frem til klokken 17. Du kan også sjekke ut alle mulighetene for å lage flotte fotobøker hos Japan Photo, og hva slags ulike forstørrelser og veggbilder man kan velge mellom. Det er ingenting som er koseligere enn å gi bort personlige julegaver, så jeg vil anbefale å gjøre noe mer ut av favorittbildene dine enn å bare ha dem liggende på mobilen.

CEWE-tilbudet til alle som kommer denne dagen er 5 gratis prints fra mobil, samt 20% rabatt på ekspress-julekort!

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, det er bare å “trille” innom, så enten du kommer alene, med en venninne eller sammen med hele barselgruppa - så gleder jeg meg til å treffe deg og ha en koselig ettermiddag sammen! <3

Tid: 28. november kl 14-17 Sted: Sandvika Storsenter, utenfor Zara-butikken i den nye delen

I 2014 ble jeg introdusert for kameraene til Olympus, som er helt geniale. Jeg elsker mitt E-M10 MK lll, som tar liten plass og veier minimalt, samtidig som kvaliteten på bildene er superbra. Kameraet er så brukervennlig og enkelt, og jeg elsker alle de smarte funksjonene. Fotoalbumene mine lager jeg i Cewe Fotoverden, som er programvaren til Japan Photo, og det er så enkelt og gøy å designe dem selv.

Les mine beste tips til hvordan du tar bedre babybilder her!