© uncontaminatedoslo.com

Vi kårer årets initiativ under Costume Awards 2017

Se de nominerte her!

Dette er en pris hvor vi hedrer et initiativ som er med på å styrke norsk motebransje, som demonstrerer nytenkning og som har klart å markere seg som en aktiv og stabil aktør på kort tid.

– Vi har valgt å opprette en slik pris fordi vi mener det er viktig å anerkjenne og støtte opp om nye initiativ som er med på å plassere Norge på kartet som mote-destinasjon. Costume er Norges største moteblad - og Costume Awards er en gyllen anledning til å løfte frem hardtarbeidende folk i bransjen som får til fantastiske ting. Dette er en pris som hedrer og feirer innovasjon i norsk motebransje, sier Kine Hartz, sjefredaktør i Costume.

Se de nominerte under:

Costume Awards 2017: Se finalistene her!

© Petra Collins

UNCONTAMINATED OSLO FASHION ART FESTIVAL

Skillet mellom kunst og mote er stadig mer udefinerbart - dette er to verdener som smelter mer og mer sammen. Dette ønsket gjengen bak UNCONTAMINATED å sette fokus på, og inviterte til en todagers kunst- og motefestival i Oslo sentrum i oktober i fjor. Ledende internasjonale navn ble fløyet inn og invitert til debatt, mens forelesninger og kunstutstillinger fant sted rundt om i hovedstaden.

© recenspaper.com/

RECENS PAPER

Kun 15 år gammel lanserte Elise By Olsen sitt eget ungdomskulturmagasin, Recens Paper. Fokuset ligger på subkulturer og hennes generasjons opprør mot samfunnets perfekte ideal.

© Oslorunway.no

OSLO RUNWAY

De ønsket å sette Oslo på motekartet, på lik linje med København og Stockholm. Oslo Runway er Norges nye moteuke - en visningsarena for våre aller fremste motedesignere.

Les også: Oslos nye moteuke

© f5conceptstore

F**5 CONCEPT STORE**

Tre brødre, alle med tilknytning til motebransjen, startet opp konseptbutikken F5 i 2013. Deretter har konseptet vokst og modnet i raskt tempo. F5 fremmer norsk mote og huser landets største samling av lokale designernavn.

© Pudder Agency

PUDDER AGENCY

De representerer Norges fremste fotografer og stylister innenfor segmentet mote og livsstil. Pudder Agencysportefølje vitner om en stadig høyere internasjonal standard i bransjen.

Under Costume Awards på torsdag vil vi dele ut prisen til Årets initiativ. Følg med på Costume.no!