Vi kårer årets initiativ under Costume Awards 2017

Se de nominerte her!

23. januar 2017 av Sonia Uppal

Dette er en pris hvor vi hedrer et initiativ som er med på å styrke norsk motebransje, som demonstrerer nytenkning og som har klart å markere seg som en aktiv og stabil aktør på kort tid.

– Vi har valgt å opprette en slik pris fordi vi mener det er viktig å anerkjenne og støtte opp om nye initiativ som er med på å plassere Norge på kartet som mote-destinasjon. Costume er Norges største moteblad - og Costume Awards er en gyllen anledning til å løfte frem hardtarbeidende folk i bransjen som får til fantastiske ting. Dette er en pris som hedrer og feirer innovasjon i norsk motebransje, sier Kine Hartz, sjefredaktør i Costume.

Se de nominerte under: 

Costume Awards 2017: Se finalistene her! 

UNCONTAMINATED OSLO FASHION ART FESTIVAL

Skillet mellom kunst og mote er stadig mer udefinerbart - dette er to verdener som smelter mer og mer sammen. Dette ønsket gjengen bak UNCONTAMINATED å sette fokus på, og inviterte til en todagers kunst- og motefestival i Oslo sentrum i oktober i fjor. Ledende internasjonale navn ble fløyet inn og invitert til debatt, mens forelesninger og kunstutstillinger fant sted rundt om i hovedstaden. 

RECENS PAPER

Kun 15 år gammel lanserte Elise By Olsen sitt eget ungdomskulturmagasin, Recens Paper. Fokuset ligger på subkulturer og hennes generasjons opprør mot samfunnets perfekte ideal. 

OSLO RUNWAY

De ønsket å sette Oslo på motekartet, på lik linje med København og Stockholm. Oslo Runway er Norges nye moteuke - en visningsarena for våre aller fremste motedesignere.  

Les også: Oslos nye moteuke

F5 CONCEPT STORE

Tre brødre, alle med tilknytning til motebransjen, startet opp konseptbutikken F5 i 2013. Deretter har konseptet vokst og modnet i raskt tempo. F5 fremmer norsk mote og huser landets største samling av lokale designernavn. 

PUDDER AGENCY

De representerer Norges fremste fotografer og stylister innenfor segmentet mote og livsstil. Pudder Agencys portefølje vitner om en stadig høyere internasjonal standard i bransjen.    

Under Costume Awards på torsdag vil vi dele ut prisen til Årets initiativ. Følg med på Costume.no! 

Kanskje du også er interessert i...