VIDEO: Julestemning med Darja, Tine Andrea og Janka

La deg inspirere av bloggernes feststil, deres beste juleminner og gavetips. Se videoen her!

Julen nærmer seg! Men hva skal du ha på deg, og hva skal du gi dine nærmeste i gave? Kom i julestemning med Darja Barannik, Janka Polliani og Tine Andrea Storløs i filmen under, der de deler sine tanker rundt juletradisjoner og julegaver.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

It-jentene ser smashing ut i antrekk fra Zalando.no, og har til felles at de alle har valgt noen fine statement-sko for anledningen. La deg inspirere, og velg et par sko som setter prikken over i-en på juleantrekket!

Fra venstre til høyre: Gedebe // Kat Maconie // Gedebe

La deg inspirere mer av feststilen til jentene under:

1.Markus Lupfer // 2. Tiger of Sweden // 3. Gestuz // 4. Ivy Revel // 5. French Connection // 6. Markus Lupfer

Du kan ta med deg sommerkjolene med blomsterprint inn i julesesongen - bare tenk ekstra på resten av stylingen! Gjør som Janka og velg en sort turtleneck under, eller la antrekket få en mer maskulin touch ved å velge en dressjakke til. Det er kult å mikse herreplagg sammen med det mer feminine - slik som Darja har gjort!

Personlige julegaver

Bloggerne er glad i å kjøpe gaver som betyr noe for mottakeren, og de skal helst være personlige. Darja har likt å lage fotoalbum med bilder, personlige tekster og klistremerker til dem hun er glad i - og de er alle sammen enige om at det ikke er prisen som betyr noe.

Tenk over hvem du skal kjøpe julegave til og hva du tror han eller hun vil sette mest pris på å få. Har venninnen din kanskje gitt deg komplimenter for alle smykkene du bruker og nevnt at hun ønsker seg noe lignende tidligere? Eller kanskje søsteren din elsker hjemmekvelder på sofaen med tv-serier og derfor ville blitt glad for en ny pysjamas?

Her er 5 julegavetips til under 300 kr!

1. Votter // 2. Smykke // 3. Pysjamas// 4. Veske // 5. Øredobber

Hos Zalando.nosin julegave-shop for kvinner finner du et stort utvalg av perfekte julegaver til alle prisklasser, samt alt du trenger for å sette sammen det perfekte antrekket til jul!