Vil du bli programleder på Stylista-TV?

Stylista leter etter Norges beste beauty vlogger. Delta og vinn premier for over 28.000 kroner!

Vinneren av Stylista Beauty Talent får være programleder i fire episoder av StylistaTV, produsert i samarbeid med Clarins og valgfrie produkter fra Clarins til en verdi av 8.000 kroner samt et årsabonnement på Costume.

OM KONKURRANSEN

Stylista Beauty Talent er en videokonkurranse åpen for alle som har fylt 13 år og er bosatt i Norge. Du deltar ved å laste opp en egenprodusert beautyvideo via Youtube og fyller ut påmeldingsskjemaet. Det kan være en makeup-tutorial, hårtips, neglelakk eller noe annet innen beauty. Konkurransen varer fra 1.til 30.september og du kan laste opp så mange videoer du vil. Les mer om reglene her og her er litt hjelp til å komme i gang.

Hver uke annonseres videoen med flest stemmer, i tillegg til fire ukesvinnere deler juryen ut wildcards til videoer de liker spesielt godt. Disse går også til finalen. Første finalist annonseres 7. september!

Etter konkurranseperioden velger juryen en vinner av alle finalistene. Og vinneren av Stylista Beauty Talent annonseres på Stylista.no i oktober.

– Så hva venter du på? Last opp ditt bidrag nå!

HER DELTAR DU!

Du som oppgir mailadresse ved stemming er med i trekningen av Clarins-produkter til en verdi av 300 kroner. Vi trekker 10 heldige vinnere!

Masse lykke til!