Pakkeliste: Dette tar du med deg på storbyferie

Skal du på tilbringe sommeren i London, Milano, New York eller en annen storby? Vi viser hvordan du pakker smart!

Blir det storby i stedet for strandferie i år? Da bør du i så fall svinge innom designerbutikkene og gjøre noen skikkelige kupp, spesielt nå som salget har startet.

Det viktigste å tenke på når man skal på en storbytur er at det kan bli mye trasking, spesielt hvis du vil oppleve byen på sykkel eller til fots. Derfor må du tenke nøye gjennom hvilket skopar du ønsker å pakke med. Vi anbefaler et par flate slippers eller ballerinas, så slipper du gnagsår. Tenk at skoene skal kunne brukes til jeans, kjoler og shorts. Pakk også med et par stiletthæler du kan bruke til festligheter og restaurantbesøk. 

I kofferten bør du også pakke med en veskeklassiker som passer til de fleste antrekk, og en jakke som kan holde deg varm og trendy i tilfelle det blir kjølig på kveldene.

Dropp all ekstra dilldall - i en opphetet storby vil du bære på minst mulig. Legg derfor kun med et par av favorittøredobbene dine, eller et enkelt halskjede som du kan ha på under hele turen.

Skal du på strandferie? Her er våre beste pakketips!

Et annet tips er å skrive en liste på steder og restauranter du vil besøke under turen, da blir det litt enklere å se for seg hvilke plagg som må med i kofferten, og du slipper å drasse med deg en hel ekstra. Noen liker å pakke etter hvilket antrekk til de skal bruke til de forskjellige anledningene, men til deg som ikke har oversikt har vi laget en smørbrødliste med klassikere som bør være med i feriekofferten.

I vesken bør du legge med en fuktspray til ansiktet for å unngå tørr hud, håndkrem og en leppestift som går til alt. God tur!

Kanskje du også er interessert i...