teaser
© @stephaniebroek

12 fine stråvesker vi ønsker oss nå

Stråvesken var en populær veske i 2022 og det ser ut til at den blir populær i år også. Du behøver ikke nødvendigvis å bruke stråvesken utelukkende som en strandveske - den kan nemlig gi ethvert antrekk et fint og avslappet preg.

Stråvesken er genial å ha med på tur. Den er praktisk, romslig og lette å bære, og finnes dessuten i mange forskjellige utgaver.

Stråveskene er ikke bare forbeholdt sommeren og stranden, men passer også perfekt til et uformelt antrekk, som en kjole eller et par linbukser og en topp. De kan også brukes til mer formelle anledninger hvis du velger en mer elegant utgave av vesken.

Motehuset Loewe gjorde stor suksess i fjor sommer med sin it-bag som var laget av halm og hadde et unikt og elegant design. Vesken ble et must-have for mange av de mest motebevisste, og ble sett over alt på sosiale medier. Denne sesongen ser det ut til at stråvesken fra Loewe fortsatt vil være populær blant moteentusiaster – og andre motehus har også våget seg ut i trenden. Celine, Jacquemus og Isabel Marant er bare noen av motehusene som også har laget sine egne versjoner av den populære stråvesken.

Det er tydelig at stråvesken også har beveget seg litt utover stranda og har blitt en populær veske i motebildet. Vi har samlet 12 av de flotteste stråveskene her.