Derfor står denne øverst på ønskelisten i år

Kvalitetsklokkene med lekre og smarte detaljer fra Tissot er som skapt for moderne kvinner anno 2021.

Selv om verdenskjente Tissot regnes som et unisex-merke, av mange kjent for å være elsket av profesjonelle atleter i basketball, sykling og motorsport, lanserte den sveitsiske klokkeeksperten en rekke klokker til henne i fjor.

Tissot T-My Lady består av 14 ulike klokkemodeller som alle fanger essensen av kvinnen og hennes behov og stil i dag. Her er det noe for enhver smak.

Disse passer perfekt enten du trenger en god klokke på jobb til powerblazeren eller til partysesongen som står for tur – eller pyjamasen for den saks skyld.

Tissot T-My Lady kombinerer stål med perlemor og diamanter, og passer like bra til hverdags som til fest.

Klokkene skiller seg ut med tidløse linjer, en vakker fargepalett med farger som rosegull og midnattsblått og nydelige perlemorskiver. For den som ønsker ekstra bling-bling effekt, er det fullt mulig med diamantsetting også.

Luksusdyret vil garantert sette pris på bezelen i 18 karat gull som gir et varmt uttrykk til kolleksjonen. Ikke minst at noen av klokkemodellene har diamanter istedenfor tall på urskiven.

Dameklokkene fra Tissot passer til både powerblazeren, partykjolen og loungewear.

Dette er selvfølgelig ikke bare en feminin klokke som skal være pen å se på. Flere vil nok digge at mens noen av klokkene er batteridrevne, er andre automatiske og selvtrukne. Med 29 mm i diameter er dette den ideelle følgesvennen i hverdagen, uten å være i veien for deg. For hvem har vel ikke opplevd å ha en klokke som føles gigantisk ut på armen og hekter seg fast i klærne?

Tissot T-My Lady er den feminine motvekten til Tissot Gentleman, og er designet med alle detaljer som resten av kvalitetsklokkene fra Tissot har. En smart batteriindikator gir deg beskjed om når det er på tide å dra en tur til urmakeren. Og den tåler vann på inntil 100 meters dyp.

På de fleste av klokkene fra Tissot følger det med en skinnrem slik at man enkelt kan bytte remmene, alt etter hvilket uttrykk du ønsker for dagen. Lenkeklokkene med gullbezel har imidlertid ikke medfølgende skinnrem.

Utseendet og kvalitetsdetaljene skal ikke gå utover pris. Tissot har alltid gjort kvalitetsklokker tilgjengelige for flere med mye for pengene – helt siden merket startet opp i 1853. Til og med den mest kostbare klokkemodellen med 60 diamanter er ikke totalt uoppnåelig.

Utseendet og kvalitetsdetaljene skal ikke gå utover pris. Tissot har alltid gjort kvalitetsklokker tilgjengelige for flere med mye for pengene – helt siden merket startet opp i 1853. Til og med den mest kostbare klokkemodellen med 60 diamanter er ikke totalt uoppnåelig.

Hva med å gi en klokke til noen du er glad i denne julen?

Klokkene er også som skapt for julegavesesongen. Hver dag velger tusenvis av mennesker å gi en klokke fra Tissot til en de er glad i. Designet for en rekke smaker, behov og anledninger, er de tidløse kvalitetsklokkene et resultat av en lang tradisjon med et ønske om å bli tatt vare på til evig tid.

Stålklokkene har en veiledende pris fra 4.350 kroner, mens gullklokkene har en veiledende pris fra 13. 900 kroner.

Klokkene øverst på ønskelisten finner du hos Thune, som er en stolt autorisert forhandler av Tissot.

Tissot sine klokker leverer på både kvalitet og mangfold, og er et populært merke blant Thunes kunder.