Fire antrekk som er perfekte til 17.mai

Nasjonaldagen nærmer seg, og her er 4 fine antrekkskombinasjoner for deg som ikke vet hva du skal ha på deg!

Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai, men du trenger ikke å fortvile dersom du ikke har funnet det perfekte antrekket enda.

Det beste utvalget av klær og tilbehør finner du på nettet, og på Zalando.no kan du få tak i alt fra populære high street-merker til high end-designere og freshe, uavhengige merker. Leveringstiden er på under én uke, så i stedet for å stresse rundt i butikkene på jakt etter årets 17.mai-antrekk, bør du heller sjekke ut denne store 17.mai-guiden.

17.mai pleier å bli en lang og morsom dag, så velg et antrekk som passer til aktivitetene du skal på. Her har vi satt sammen fire fine antrekk for deg som ikke skal gå med bunad!

Kjole, Rachel Zoe // Veske, Lauren Ralph Lauren // Sandaler, L’Autre Chose

Denne hvite, romantiske kjolen har en avslappet passform og den røde vesken setter prikken over i-en. Sandalene er både fine og komfortable til å gå rundt i byen med!

Kjole, Rebecca Minkoff // Cluch, Menbur // Sko, Tiger of Sweden

Dersom du ønsker et mer pyntet antrekk er denne røde kjolen lekker, og et par klassiske sorte pumps og en clutch er det perfekte tilbehøret.

Kjole, HUGO // Clutch, Menbur // Sandaler, Chie Mihara

Vis frem skuldrene i denne lekre, mørkeblå kjolen, pynt med en 17.mai sløyfe og du har antrekket i boks!

Kjole, REISS // Veske, AllSaints // Sandaler, Veronique Branquinho

Om du ønsker et mer elegant uttrykk er denne kjolen et fint alternativ. Det feminine antrekket kan passe til mange anledninger, og vesken rommer alt du måtte trenge å ha med deg på farten.