Fransk luksusmerke åpner butikk i Oslo
© @apc_paris

Fransk luksusmerke åpner butikk i Oslo

Det er bare å begynne å spare!

Hittil i år har det ene luksusmerke etter det andre åpnet butikk i Oslos nye shoppingstrøk. Amerikanske Rag & Bone, franske Isabel Marantog danske Ganni ligger som perler på en snor i Prinsensgate. Nå kan vi glede med enda en nyåpning.

31.august åpner det franske luksusmerket A.P.C. dørene til sin nye butikk i Prinsensgate 22 i Oslo, vegg i vegg med Isabel Marant, og blir den aller første i Skandinavia.

Fått med deg? Eksklusiv skobutikk åpner i Oslo!

Jean Touitou grunnla A.P.C. som står for Atelier de Production et de Création i 1987. I 30 år har designeren rendyrket en gjenkjennelig "no-fuss"-filosofi, en estetikk av rå denim, komfortable bomullsplagg, enkle strikkegensere, silkekjoler og skinnvesker. Med en forkjærlighet for rene, minimalistiske linjer og logoløse plagg har A.P.C. etablert seg rundt om i verden og blitt til et merke fashionistaene elsker.

APC oslo butikk
© GettyImages

I dag selges merket i over 50 mono-butikker, og finnes blant annet hos Høyer i Oslo. Butikken med adresse i Prinsensgate vil være på 50 kvadratmeter, og tilby fullstendig utvalg av både dame- og herrelinjen, samt sko, vesker og øvrig tilbehør.