Rag&Bone butikk Oslo mote
© Rag&Bone

Rag & bone åpner butikk i Oslo

Det amerikanske motehuset har fått øynene opp for det norske markedet!

Det amerikanske merket rag & bone har fått øynene opp for det norske markedet, og åpner sin første skandinaviske mono-butikk i Norges hovedstad, 17.mars. Den 110 kvadratmeter store butikken åpner dørene i Prinsensgate 22, som blir en del av Oslos nye luksusgate, med butikker som blant annet Isabel Marant.

Siden oppstarten i 2001 har Rag & bone rukket å etablere seg på markedet, og satser nå utenfor USA med sin tredje butikk i Europa. Rag & bone er elsket av både kjendiser og moteinteresserte verden over, hvor merkets hverdagslige stil appellerer til kvinner på farten. Klærne er praktiske, men har likevel alltid noe særegent over seg med referanser til den typiske New York-stilen. De perfekte jeans, skinnjakker og ankelstøvletter står på ønskelisten til mange.

Fått det med deg? Fransk motehus åpner butikk i Oslo!

– Nordisk stil har alltid vært en inspirasjon for oss, og vi er trygge på at vår estetikk vil fungere godt i Norge. Det er så spennende å endelig få en base i Oslo, sier Marcus Wainwright, grunnlegger og kreativ leder i rag & bone i en pressemelding.

jeans rag&bone bukser butikk oslo

Oslo-butikken vil tilby et fullstendig sortiment av dame- og herreklær, tilbehør, sko og /JEAN- kolleksjonen.

rag&bone butikk plante

I tråd med merkets tradisjon er interiøret utformet med rene, hvite linjer og industrielle installasjoner, hentet fra lokale håndverkere i downtown New York.