© Glitter

Glitrende julegaver til henne

Enten du liker glitter og glam eller tidløse sølvsmykker, vi har samlet smykkene alle ønsker seg til jul.

Lurer du på hva du skal gi mamma, en søster eller venninner til jul? De små gavene under treet er ofte en sikker vinner. Vi har samlet julefavoritter fra Glitter, enten du liker glitter og glam, klassiske pieces, et par skinnhansker eller et smykkeskrin.

Make a statement

Et statement-smykke med litt ekstra glam er den perfekte gaven til henne. Et smykke som har det lille ekstra, og som vil løfte ethvert antrekk. Enten det er et par øredobber i strass, en ring med fargerike stener eller smykker med organiske former i gull.

Hold deg varm med ekte skinn

Et par hansker i ekte skinn er både en praktisk og stilig gave. Med disse skinnhanskene holder du varmen i vinterkulda samtidig som du ser fresh ut. Velg blant flere farger og modeller.

Orden i sakene

Lyst til å gi en mer praktisk gave? På Glitter finner du også gaver til hun som liker å ha orden i sakene sine. Hva med en toalettmappe, et smykkeskrin eller en trendy baguetteveske?

Hårfine detaljer

Store hårstrikker i fløyel er fremdeles en sikker vinner, og passer like godt til hverdag som til fest. Og ønsker du litt mer glam, så kan du velge blant glitrende hårspenner og hårbøyler i ulike farger. Her er det bare å mikse og matche.

Tidløse smykker

Tidløse smykker i ekte sølv trenger ikke koste en formue. På Glitter har de et stort utvalg av sølvsmykker, både med og uten stener. Hva med et par hoops med glitrende stjerner eller et tidløst smykke med matchende øredobber?

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Glitter.