Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Glitter

Glitrende julegaver til henne

Enten du liker glitter og glam eller tidløse sølvsmykker, vi har samlet smykkene alle ønsker seg til jul.

Lurer du på hva du skal gi mamma, en søster eller venninner til jul? De små gavene under treet er ofte en sikker vinner. Vi har samlet julefavoritter fra Glitter, enten du liker glitter og glam, klassiske pieces, et par skinnhansker eller et smykkeskrin.

© Glitter

Cocktailringer / Strassøredobber / Klips med gullfarget slange / Chunky halskjede / Ring med glassstener / Øredobber med glassstener

Make a statement

Et statement-smykke med litt ekstra glam er den perfekte gaven til henne. Et smykke som har det lille ekstra, og som vil løfte ethvert antrekk. Enten det er et par øredobber i strass, en ring med fargerike stener eller smykker med organiske former i gull.

© Glitter

Skinnhansker med glidelås / Skinnhansker med tykk lenke

Hold deg varm med ekte skinn

Et par hansker i ekte skinn er både en praktisk og stilig gave. Med disse skinnhanskene holder du varmen i vinterkulda samtidig som du ser fresh ut. Velg blant flere farger og modeller.

© Glitter

Smykkeskrin / Toalettmappe / Smykkeskrin leopard / Puderrosa smykkeskrin

Orden i sakene

Lyst til å gi en mer praktisk gave? På Glitter finner du også gaver til hun som liker å ha orden i sakene sine. Hva med en toalettmappe, et smykkeskrin eller en trendy baguetteveske?

© Glitter

Hårspenne med glass steiner / Scrunchie / Vattert hårbøyle / Hårspenne med måne / Hårnåler med stjerner

Hårfine detaljer

Store hårstrikker i fløyel er fremdeles en sikker vinner, og passer like godt til hverdag som til fest. Og ønsker du litt mer glam, så kan du velge blant glitrende hårspenner og hårbøyler i ulike farger. Her er det bare å mikse og matche.

© Glitter

Øredobber med stener / Smykkesett i sølv / Halskjede med hengelås / Sølvringer med stjerne / Sølvøredobber med to ringer / Øredobber stjerne og måne

Tidløse smykker

Tidløse smykker i ekte sølv trenger ikke koste en formue. På Glitter har de et stort utvalg av sølvsmykker, både med og uten stener. Hva med et par hoops med glitrende stjerner eller et tidløst smykke med matchende øredobber?

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Glitter.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev