H&M avslører sitt neste designsamarbeid

Motehuset Mugler er nestemann ut!

Vi elsker når favorittdesignerne våre slår seg sammen med budsjettkjedene for å lage kolleksjoner til gode priser, og helt siden samarbeidet mellom H&M og ikonet Iris Apfel ble avsluttet i fjor, har vi ventet på neste gjestedesigner.

Og nå har vi endelig fått svaret. Motehuset Mugler lager en kolleksjon i samarbeid H&M. Kolleksjonen blir laget under ledelse av Muglers kreative direktør Casey Cadwallader – og han vil by på en unik og livlig ånd i plaggene, der vi håper de rå utskjæringene og dristige detaljene som motehuset er så kjent for, er til stede.

Kolleksjonen på catwalken for sommeren var intet mindre, med romantiske blonder, flagrende volanger, utformede jeans og markante skuldre, mest av alt likte vi for den fantastiske miksen av kvaliteter.

Motehuset er kjent for høy glamourfaktor, og kjendiser som Dua Lipa, Kim Kardashian og Beyoncé har fått internett til å koke i hver sine Mugler-kreasjoner. Hvem husker catsuit-looken til Dua Lupa dekket med over 120 000 krystaller under The Future Nostalgia Tour i fjor?

Kolleksjonen slippes iløpet av våren og vi gleder oss til å se resultatet.