høstmote høst høstjakker
© Anna Stokland og produsentene

10 høstjakker vi ønsker oss i 2019

Endelig er jakkenyhetene i butikk. Høstmote betyr fine og lune jakker. Dette er modellene vi ønsker oss i år!

Selvom vi gjerne ønsker oss mer sommer og sol begynner høsten som smått å snike seg inn på oss. Høstmote betyr store jakker, deilige sjal og lune strikkegensere. Vi har funnet sammen våre 10 favoritt jakker denne høsten. Du finner både klassiske skinnjakker og unike statementjakker i flotte farger. Finn din favoritt og gå høsten i møte med en ny jakke.

Les også: 18 kule hettegensere du vil bo i resten av året

høstmote høst mote jakke kåpe høstjakker

Selv om det er høst, venter vi riktignok med å pakke bort denimjakken. Den er fortsatt å se i trendbildet, og kan styles mot den kaldere årstiden om man bare tenker kvaliteter og lag-på-lag. Denne modellen kommer med et belte, noe som gjør jakken hakket mer feminin.

Jakke fra Zara, 559 kroner

høstmote høst mote jakke kåpe

Denne jakken fra Tom Wood er bare helt fantastisk! Fargen, snittet og kvaliteten. Den står øverst på ønskelisten denne høsten.

Jakke, Tom Wood 8.999 kr

høstmote høst mote jakke kåpe

Det er flere designere har hoppet på fuskepelstrenden, og i år skal kåpen være ekstra stor og ekstra romslig, og gjerne med et animalsk print. Vi har funnet det perfekte budsjettkuppet - og flytter gjerne inn.

Kåpe fra H&M, 999 kroner

høstmote høst mote jakke kåpe

Du kommer ikke unna ruter om høsten. I år er det også super hot med glossy materiale på yttertøyet. Med denne jakken er du alltid kledd, uansett om det er sammen med et par jeans eller med en finere kjole.

Trenchkåpe fra Dagmar 5.495 kroner

høstmote høst mote jakke kåpe

Er du av den sporty typen, kan du investere i en boblejakke med den korte passformen. Terrakottafargen er også å se i trendbildet i år, og passer som regel med resten av det du har i garderoben fra før. Denne modellen gjør seg med en bukse med vide ben og sneakers.

Jakke fra Arket, 1.250 kroner

høstmote høst mote jakke kåpe

Vi er tross alt kommet til høstmånedene, og det er ikke til å legge skjul på at regnet også følger med årstiden. Invester i en kul og sporty regnjakke, som gjør seg på byen og på jobb, og ikke bare i skogen. Vi digger detaljene i gull sammen med slangeprintet.

Jakke fra River Island, 699 kroner

Psst.. Se flere regnjakker til under 800 kroner her

høstmote høst mote jakke kåpe

Gå for en kåpe i høstens største it-farge, beige. Du kommer til å se fargen overalt i høst, og gjerne ton-i-ton fra topp til tå. Pakk deg inn med en god strikk og et fint skjerf så er du klar for høsten!

Jakke fra H&M 1.299 kroner

Lei nupper på klærne dine? Her er 4 triks som fjerner nupper på klærne

høstmote høst mote jakke kåpe

Den klassiske dressen er tilbake for fullt i motebildet. Dressjakken er en siker vinner nå, og fungerer til alle slags tilstelninger. Gå for en klassisk og tidløs variant, med et feminint snitt.

Jakke fra Joseph, ca 8000 kroner

høstmote høst mote jakke kåpe

Vi falt pladask for fargen, snittet og materialet!

Jakke fra Samsøe Samsøe, 2.599 kroner

acne bikerjakken høstmote høst  høstmote høst mote jakke kåpe

Bikerjakken er fortsatt å se i motebildet, og er en klassiker som sjelden slår feil. Det er en jakke du med sikkerhet kan investere i. Acne lager noen av sesongens kuleste bikerjakker.

Jakke fra Acne, 12.500 kroner