Introduserer et moderne eventyr: Cybex Simply Flowers kolleksjonen

CYBEX SIMPLY FLOWERS-kolleksjonen er et moderne eventyr vekket til liv. Ta del i en magisk reise inn i en verden av luksus, mote og design av høyeste kvalitet, samlingen er feminin, romantisk og fremfor alt moderne.

High Fashion møter nyskapende funksjon med Simply Flowers-kolleksjonen. Platinum barnevogner og bilstoler dekorert med blomster. Blomstene ser ut til å åpnes en etter en og avslører sakte sin fulle blomstrende skjønnhet.

Gjennom årene har CYBEX designteam vært kjent for et banebrytende, elegant og premium design av motekolleksjoner. Deres siste kolleksjon, SIMPLY FLOWERS, er inspirert av et eventyrs kreative mysterium, men også av en moderne og kul stil som er tidløs.

Barnevognene Priam og Mios har blomstrende detaljer på tvers av deres kalesjer, samt et vakkert blomsterbroderi i innlegget og på fotstøtten. Bilstolen Cloud Z er rik på detaljer, og har en unik blomsterdekorasjon i innlegget på stolen, og på den sammenleggbare kalesjen – samt inkludert flere 3D blomsterkreasjoner.

Simply flowers kolleksjonen er ikke kun bilstol og barnevogner, men inkluderer også en behagelig vognpose og en stelleveske. Begge produktene er pyntet med glansfulle 3D blomster. Simply flowers kolleksjonen kommer i 3 moderne farger: Pale blush, nude beige and dream grey.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig online og i særlige utvalgte forhandlere.
Les mer om kolleksjonen her

Om CYBEX:
Det tyske selskapet CYBEX ble etablert i 2005 og er globalt anerkjent for det ikoniske designet, nyskapende teknologi, enkel funksjonalitet og overlegne sikkerhetsfunksjoner på alle produktene de lager for stilsikre voksne med stilsans som blir foreldre. Tidlig i 2014 ble CYBEX en del av Goodbaby International Holding Limited. Gruppen er et av verdens ledende selskaper innen utvikling og produksjon av produkter for barn og tenåringer.

Finn mer informasjon på www.cybex-online.com.