Jimmy Choo Oslo Norge
© GettyImages

Jimmy Choo åpner i Oslo

Det luksuriøse tilbehørsmerket åpner endelig butikk midt i Oslos nye shoppingdistrikt!

Midt i smørøyet av Oslos luksuriøse butikker, åpner sko- og accessoirmerket Jimmy Choo dørene til egen butikk, vegg i vegg med Saint Laurent i Nedre Slottsgate.

Det henger store plakater i vinduet med bilder av logoen til Jimmy Choo og en åpningsdato, som ser ut til å bli september 2018.

Shopping i Oslo: Dette er butikkene du må besøke!

Jimmy Choo har blitt solgt på noen få multibrand-butikk i Norge som blant andre Kamikaze som åpnet i nye lokaleri fjor, men vi ser en økende trend blant merker som starter opp sine egne butikker, som blant annet norske FWSS.

© Slik ser det ut i Nedre Slottsgate i Oslo

Det er mye som skjer i Oslos populære handledistrikt om dagen - blant annet åpner Valentino og Moncler egne butikker i løpet av året, og blir en del av Promenaden Fashion Distrikt som står bak de luksuriøse butikkene i Oslo sentrum.

Motehuset Jimmy Choo er et av de mest eksklusive i verden, og kjent for sitt sofistikerte og glamorøse design. I Hollywood blir merkenavnet som har nå blitt ensbetydende med sko ofte sett på den røde løperen og de kongelige, først prinsesse Diana og nå Meghan Markle.

Jimmy Choo sko Megan Markle
© GettyImages

Vi kan ikke annet enn å glede oss!