kanzo h&m designsamarbeid
© @Getty

Kenzo er H&Ms neste gjestedesigner

Etter fjorårets megasuksess med motehuset Balmain er det Kenzo som skal designe kolleksjonen til H&M!

H&M fortsetter samarbeidet med store designere, og etter fjortårets megasuksess med Balmain, annonserer H&M det franske motehuset Kenzo som neste gjestedesigner.

Kenzo er kjent for sitt levende og særegne uttrykket, med en eksentrisk og fargerik stil. Siden de ble en del av motehuset i 2011, har Carol Lim og Humberto Leon satt sin signatur med kolleksjoner preget av dristige farger og karakteristiske print.

– Vi gleder oss enormt til å presentere KENZO x H&Ms verden for alle der ute, og dele all kreativiteten, gleden og kjærligheten til mote, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M.

Dette må du se: Gigi Hadid setter kroppskritikerne på plass!

– I dette samarbeidet med H&M vil vi tenke stort, pushe grensene og dele den nye energien fra KENZO med mennesker over hele verden, sier Carol Lim og Humberto Leon, kreative ledere i KENZO.

H&M har hatt stor suksess med sine designsamarbeid tidligere, og alt tyder på at den svenske kleskjeden har truffet blink atter en gang.

© Anna Stokland

Vi venter i spenning, og håper kolleksjonen ligner noe av det som ble vist på catwalken, med dekorasjon, rysjer og store puff ermer i myke og luksuriøse materialer. Den er yndig, sart og spennende.

Kolleksjonen slippes 3.november, og vil være tilgjengelig i mer enn 250 H&M-butikker.

Har du sett? Nike annonserer nytt designsamarbeid!

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!