KENZO x H&M : Dette er plaggene du bør gå for

De første kampanjebildene fra designsamarbeidet slippes i dag - og hvis du håper at den velkjente Kenzo-tigeren skal dukke opp i en mer prisvennlig utgave, bør du stelle deg i kø allerede nå!

Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo, Isabel Marant, Alexander Wang og Sonia Rykiel er bare noen av motehusene og designerne som tidligere har laget gjestekolleksjoner i samarbeid med den svenske kleskjeden H&M. Etter fjorårets megasuksess med Balmain x H&M har mange vært spente på årets designersamarbeid, og i dag letter H&M endelig på sløret og viser de første bildene fra årets designsamarbeid med det franske motehuset Kenzo.

Du har vel fått det med deg? Balmain-Olivier i nytt designsamarbeid!

Dette er desidert H&Ms mest lekne samarbeidskolleksjon til nå, og kommer til å skape lange køer verden over. Kenzos fargerike og eklektiske univers er ikke tonet ned i dette samarbeidet. Snarere tvert imot. Silhuetten er feminin og romantisk, med innslag av folklore og sporty detaljer.

Designerduoen Humberto Leon og Carol Lim, som står bak høstens designkollaborasjon, har valgt å bruke talentfulle og kreative ambassadører til denne kampanjen - hver og en uttrykker deres individualitet og verdier. Blant kampanjemodellene er skuespiller Chloë Sevigny, tidligere supermodell Iman og den norske artisten Anna of the North.

Kendall Jenner: Strålte i designerkjole fra topp til tå!

Vi elsker mønstersammensetningene, og den herlige miksen av klassiske og ekstravagante plagg. Vi har bladd oss gjennom kampanjebildene, og her er plaggene det er verdt å stå i kø for:

© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M

KENZO x H&M vil være tilgjengelig i mer enn 250 utvalgte H&M-butikker over hele verden og online fra 3. november. Vi gleder oss!

Fått med deg nyheten? Ny luksusbutikk åpner i Oslo sentrum!