KENZO x H&M : Dette er plaggene du bør gå for

De første kampanjebildene fra designsamarbeidet slippes i dag - og hvis du håper at den velkjente Kenzo-tigeren skal dukke opp i en mer prisvennlig utgave, bør du stelle deg i kø allerede nå!

10. oktober 2016 av Sonia Uppal

Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo, Isabel Marant, Alexander Wang og Sonia Rykiel er bare noen av motehusene og designerne som tidligere har laget gjestekolleksjoner i samarbeid med den svenske kleskjeden H&M. Etter fjorårets megasuksess med Balmain x H&M har mange vært spente på årets designersamarbeid, og i dag letter H&M endelig på sløret og viser de første bildene fra årets designsamarbeid med det franske motehuset Kenzo.

Du har vel fått det med deg? Balmain-Olivier i nytt designsamarbeid!

Dette er desidert H&Ms mest lekne samarbeidskolleksjon til nå, og kommer til å skape lange køer verden over. Kenzos fargerike og eklektiske univers er ikke tonet ned i dette samarbeidet. Snarere tvert imot. Silhuetten er feminin og romantisk, med innslag av folklore og sporty detaljer. 

Designerduoen Humberto Leon og Carol Lim, som står bak høstens designkollaborasjon, har valgt å bruke talentfulle og kreative ambassadører til denne kampanjen - hver og en uttrykker deres individualitet og verdier. Blant kampanjemodellene er skuespiller Chloë Sevigny, tidligere supermodell Iman og den norske artisten Anna of the North. 

Kendall Jenner: Strålte i designerkjole fra topp til tå! 

Vi elsker mønstersammensetningene, og den herlige miksen av klassiske og ekstravagante plagg. Vi har bladd oss gjennom kampanjebildene, og her er plaggene det er verdt å stå i kø for:

© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M
© H&M

KENZO x H&M vil være tilgjengelig i mer enn 250 utvalgte H&M-butikker over hele verden og online fra 3. november. Vi gleder oss!

Fått med deg nyheten? Ny luksusbutikk åpner i Oslo sentrum! 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...