© Mockberg

Klokkemerket med viral suksess

Klokkedesigner Elvira Eriksson ville designe den perfekte klokken for kvinner. Både klokkene hennes og merket fikk stor viral suksess fra start, og er blitt utsolgt på “no time”.

Den svenske gründeren Elvira Eriksson designet sin første kvinneklokke i 2014, bare 20 år gammel. Uten noen form for PR eller markedsføring, ble hennes første klokke en stor hit på sosiale medier - og de første 100 klokkene ble utsolgt umiddelbart. I dag har Eriksson og klokkemerket Mockberg vært vist i både Vogue, Elle og Kinfolk, og selskapet er fortsatt i jevn vekst.

I 2021 kom Mockberg med klokken “TIMELESS”. Og klokken har gjentatt merkets suksessoppskrift, nemlig å appellere til Mockbergs kundegruppe på TikTok!

© Mockberg. Klokken TIMELESS kommer i flere varianter i både gullfarget og stål.

Årets trend: Liten og firkantet
Som sett på kjendiser som Meghan Markle, Nicola Peltz Beckham og Bianca Ingrosso, så skal kvinneklokken nå være liten og firkantet. Årets klokketrend er både feminin og tidløs, og klassikere som Cartier Tank og Cartier Panthère har virkelig fått en oppsving de siste årene. Pendelen har svingt fra dominerende store, runde klokker til små og firkantede klokker i år. Klokkens utseende skal komplementere kvinnens antrekk på en elegant og subtil måte. Så om du styler klokken med noen lekre armbånd og dine favorittringer, er du “fashionably on time!”.

© Mockberg

Tok saken i egne hender
I mangel på å finne en klokke som både var feminin og klassisk, bestemte Eriksson seg for å ta saken i egne hender og designe den perfekte kvinneklokken selv.
– Klokker på den tiden var kjedelige og gammeldagse og spesielt kvinneklokker var bare en mindre versjon av en mannlig klokke. Hele bransjen føltes utdatert, ingen hadde satset på å designe flotte dameklokker, forteller Eriksson.

Klokken hun designet var mer som et armbånd, for hun ønsket at den både skulle sitte komfortabelt på en kvinnes håndledd og samtidig være en stilig accessoir til antrekket.

– Folk stoppet meg bokstavelig talt på gaten og spurte meg hvor klokken min var fra. Så jeg bestemte meg for å starte mitt eget klokkemerke, forteller Eriksson. Hun kalte klokkemerket “Mockberg”, oppkalt etter fjellet Mockberget i Dalarna i Sverige.

© Mockberg

Mer enn klokker
“Mockberg” har i dag et stort utvalg av klokker i sortimentet sitt, og har i dag mer enn 500 forhandlere i Europa. I tillegg til klokker har også Mockberg et stort utvalg elegante og klassiske smykker; både armbånd, halskjeder, øreringer og ringer, perfekt i kombinasjon med klokkene deres. Sommerens nyhet er elegante og vanntette smykker laget av resirkulert sølv – et skikkelig must for sommeren!

Se klokkene her: https://www.bjorklund.no/mockberg-klokker

© Mockberg.
© Mockberg