© Anna Stokland

Langermet body: et "must" til basisgarderoben

Er du også i tvil om hva du skal ha på deg på jobb eller byturen? Løsningen er enkel: En langermet body. Her gir vi deg 12 flotte bodyer samt inspirasjon til hvordan du styler dem.

Det er ofte støvler, jakker og kåper som får mest oppmerksomhet i de kalde vintermånedene. Men den langermede bodyen er faktisk også et viktig basisplagg som både kan holde deg varm og trendy. Den tettsittende, langermede bodyen kan være like så støttende og varm som en genser, og i tillegg slipper du å måtte fikse på den i løpet av dagen - den flytter seg nemlig ikke, og sitter derfor godt fast nede i jeansene, buksene eller skjørtet ditt dagen lang. På den måten sikrer den et helt feilfritt antrekk.

Den langermede bodyen kan gjøre underverker når den brukes alene, men den fungerer også godt sammen med tykke gensere og skjorter med knapper. Hvis det blir for varmt kan du ta av deg ytterlagene, og voilá; bodyen er der fremdeles til å fullføre antrekket.

Uansett om det er et løst, drapert design av Agolde eller en body med knapper og tekstur fra Zara, vil selv de beste bodyer få kjørt seg denne sesongen.