Isabel Marant: Nå åpner vår favorittdesigner butikk i Oslo
© Isabel Marant

Nå åpner vår favorittdesigner butikk i Oslo

Vi klarer neste ikke å vente - I morgen åpner det franske it-merket flaggskipbutikk midt i Oslo Sentrum!

For mange gikk drømmen om å eie et Marant-plagg i oppfyllelse da Isabel Marant designet en samarbeidskolleksjon med H&M. Nå gleder vi oss til å ta fatt i de nyeste kolleksjonene, når hun åpner egen flaggskipbutikk i Oslos nye handlegate - Prinsens gate 22.

Nå åpner vår favorittdesigner butikk i Oslo

Med sitt nedtonede, bohemske og rocka uttrykk har Isabel Marant blitt en av verdens mest anerkjente designere, samtidig som hun har skapt en uniform for alle kule, tilbakelente jenter der ute.

Hva skal du kjøpe? Se det siste kolleksjonen til Marant!

Siden Isabel Marant grunnla merket under sitt eget navn i 1995, har det vokst fra fransk nisje-fenomen til globalt konsept - som i dag har mer enn 800 utsalgssteder. Med en forkjærlighet for plagg som kler hverdag like godt som catwalken, har designeren skapt sin helt egen estetikk av den feminine, franske jenta som kler seg: Pent, uanstrengt og sexy.

Den 80 kvadratmeter store butikken som åpner 30.mars er innredet med et unikt design og iøyenfallende produkter med inspirasjon fra lokalmiljøet i Paris.

– Materialet bærer en varm og unik fargetone, utformet av lokale håndverkere, og interiøret representerer en fundamental enkelhet - kledd i detaljer av keramikk, flytende betong og grønne planter, står det i en pressemelding.

Gladnyhet: Denne butikken åpner vegg-i-vegg med Isabel Marant!

I det franske hjørnet i hovedstaden vil du finne alt fra kolleksjonen til Isabel Marant, og underlinjen Isabel Marant Étoile, som er hakket rimeligere og feminin.

Vi klarer nesten ikke å vente!

Nå åpner vår favorittdesigner butikk i Oslo