Nike lanserer 8 nye modeller
© Nike

Nike lanserer 8 nye modeller

Sportsgiganten feirer 30-årsjubileum med en rekke nye sneakers!

Denne måneden markerer Nike Air Max sitt 30-årsjubileum ved å lansere åtte nye sneakersmodeller, og deriblant er Air VaporMax høydepunktet. Joggeskoen kommer i en helhvit farge med såler av luftbobler, og siden skoen kun er produsert for kvinner - lanseres den på selve kvinnedagen, 8.mars.

Fått med deg? Isabel Marant åpner flaggskipbutikk i Oslo!

Mars blir en Air Max Month for Nike, og sportsgiganten feirer med åtte slipp gjennom måneden, både med relanserte retro Air Max-modeller, og nye innovasjoner.

Nike Air har vært en stor del av Nike-familien helt siden Air Tailwind ble introdusert i 1979. I de første åtte årene var ikke skoen særlig synlig på markedet, det var først i 1988 da Air Max ble lansert at folk begynte å legge merke til skoen. Det spredte seg raskt blant løpere, basketballspillere, som både treningssko og tennissko. Samtidig ble det en ettertraktet sneaker verden rundt. Nå, 30 år senere er Air Max fremdeles i utvikling.

Nike Air VaporMax

Nike Air VaporMax

Den nye Air VaporMax er selve gjenfødelsen av Air, og det store høydepunktet under Air Max Month. Med en fleksibel Flyknit-overdel og et radikalt gjenskapt Air-dempingssystem har Nike Air VaporMax gitt nytt liv i Air-revolusjonen.

 Elephant The Air Max 1

Elephant The Air Max 1

Elephant The Air Max 1 var en overlegen vinner under Air Max Day 2016 Vote Back-kampanjen. Skoen var et samarbeid med det kjente japanske merket Atmos, og var originalt en del av ”Zoo Pack” som ble lansert i 2006.

Fått med deg? Filippa K lanserer en treningskolleksjon!

Nike Air Max 1 Master

Nike Air Max 1 Master

En kombinasjon av utvalgte materialer fra de mest ettertraktede modellene i Air Max-historien er bakgrunnen for relanserte Air Max 1. Materialene inkluderer den originale røde tuppen, det populære safari-printet, og andre klassiske detaljer på overdelen av skoen.

Nytt designsamarbeid: Nike + Dior = Sant!