& Other Stories åpner nettbutikk i Norge
© & Other Stories

& Other Stories åpner nettbutikk i Norge

God nyhet til fans av & Other Stories - ventetiden er snart over.

& Other Stories ble opprettet i 2013 med et ønske om å tilby en rekke ulike klær og tilbehør til kvinner over hele verden. Merket har ateliers i Paris, Stockholm og Los Angeles. Dette gir en stor variasjon til designet, som har mange fans her i nord. Merket er eid av H&M gruppen og tilbyr utover klær også en rekke ulike tilbehør som vesker, sko, sminke og hudpleie.

& Other Stories åpner nettbutikk i Norge

"Vi har lenge hatt Norge i våre tanker og endelig kan vi legge til landet som destinasjon på stories.com. Vi ser frem til å bli bedre kjent med våre norske kunder. Det blir spennende å se våre historier og kolleksjoner i livet også her," Sanna Lindberg, Managing Director, & Other Stories.

Merket, som blir solgt i totalt 16 land, kan nå også legge til Norge på listen. Og senere i år planlegger & Other Stories åpning av en to-etasjes butikk i Oslo.

Den offisielle åpningen av stories.com skjer den 25. April. Da kan fans av det minimalistiske og skandinaviske designet hente inspirasjon, finne nye ideer til styling og handle sine favoritter hjem fra siden.