& Other Stories åpner i Oslo

& Other Stories åpner i Oslo

Dette har vi ventet på lenge!

I morges slapp nettstedet thecoolgirl.comnyheten vi lenge har ventet på. Svenske & Other Stories åpner dørene til sin aller første butikk i Oslo. Butikken blir over to etasjer og vil tilby fullt sortiment med klær, sko, smykker og skjønnhetsprodukter som blant andre parfymeskaperen Ben Gorham (kjent fra Byredo) har utviklet.

H&M-konsernet står bak en rekke populære hightstreetmerker som Weekday, Cos og Monki, og sist ut Arketsom allerede har åpnet butikk i København. I begynnelsen av mars 2013 åpnet de konseptbutikken & Other Stories, og siden har vi siklet på godbitene.

Fått med deg?H&M lanserer nytt konsept!

“Helt siden vi lanserte i 2013 har vi fått fantastisk tilbakemelding fra norske kunder som har oppdaget butikkene våre i utlandet. Vi gleder oss veldig til å åpne dørene neste vår” forteller administrerende direktør i & Other Stories Sanna Lindberg i en pressemelding.

& Other Stories i Antwerpen

Allerede har ønskelisten vokst seg imponerende lang - deres minimalistiske, skandinaviske design er som skapt for oss nordmenn, men det er ikke bare deres elegante og stilrene kjoler, smykker og Aesop-inspirerte pumpeflasker til badehyllen vi ønsker. På toppen står merkets luksuriøse undertøy. Sjelden har vi tilgang til så vakker lingerie uten å måtte betale skyhøye summer for det, så dette er helt klart et høydepunkt.

Gladmelding: Nå kommer dette sminkemerket til Norge!

Butikk vil stå klar i løpet av våren 2019 i Valkyriegata 1 i Oslo.