Nå kommer byTiMo og Pia Tjelta med nye kjoler

Se de nye kjolene til Pia Tjelta for byTimo

Skuespiller Pia Tjelta har designet ni nye kjoler i samarbeid med byTimo, men nå hakket rimeligere! Se våre favoritter her!

Etter to suksessfulle samarbeid, relanserer Pia Tjelta sine favoritter fra de forrige kolleksjonene hun har designet i samarbeid med Tine Mollatt, sjefdesigner for det norske merket byTimo.

Kolleksjonen består av ni kjoler, som er hakket rimeligere enn de forrige, da det er brukt mer prisbevisste stoffer, hvor silke er byttet ut med viskose.

Det er ingen hemmelighet at vi i redaksjonen elsker de håndsydde kjolene, som er drapert på de rette stedene, med et lekkert og feminint uttrykk, og vakre ermer. I tillegg er kvalitetene på stoffene helt fantastisk. Designerduoen har brukt gamle teknikker fra vintagekjoler, og gitt dem et moderne preg, med broderimester fra India - den samme som har lager broderier for både Balmain og Balenciaga.

Fått med deg? Dette blir de mest populære skoene i 2017!

Akkurat som de forrige kolleksjonene, er også denne en hyllest til kvinnekroppen - til alle dem som ønsker å fremheve sin egen feminitet.

Kjolene har tidligere fått kritikk for de stive prisene som har ligget mellom 2.900 og 8.000 kroner. Denne gangen varierer prisene fra 2.999 til 4.999 kroner.

Se våre favoritter her:

Nå kommer byTiMo og Pia Tjelta med nye kjoler
Nå kommer byTiMo og Pia Tjelta med nye kjoler
Nå kommer byTiMo og Pia Tjelta med nye kjoler

I kolleksjonen blir tre av bestselgerne fra de forrige kolleksjonene Sofia, Vega og Lydia relansert, men nå i nye farger, lengder og mønstre.

Kjolene vil selges eksklusivt i nettbutikken til byTimo.