Se de nyeste sommerfavorittene fra H&M Studio

Bærekraft, sol og sommer står i fokus når H&M kommer med del to av STUDIO SS20-kolleksjonen. Se våre favoritter her!

Endelig kommer H&M med del 2 av Studio SS20-kolleksjonen, og i likhet med del 1 av kolleksjonen som kom i februar, består den av plagg og accessoarer som får oss til å lengte etter sol og sommer.

Både klær og tilbehør er laget i materialer med mindre påvirkning på miljøet; fra sporty badedrakter og bikinier i resirkulert polyamid og polyester, til lette saronger og kjoler i økologisk bomull og resirkulert polyester – denne kolleksjonen handler om enkel eleganse. Tilbehøret inkluderer futuristiske solbriller i resirkulert PET, kanvas bag i økologisk bomull, samt flip-flops laget av bloom algae foam™, et fleksibelt skum produsert med biomasse fra alger.

– Iøynefallende badedrakter og bikinier vil gi farge, personlighet og en atletisk touch til looken. Kombiner med nøytrale skreddersydde plagg med råkutt fra første drop eller den korte dressen med psykedelisk print fra drop 2. Vi er også stolte av å bruke materialer med mindre påvirkning på miljøet, som resirkulert polyester og økologisk bomull, i hele kolleksjonen, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M.

Her kan du se våre favoritter fra H&M Studio SS20 drop 2 som vil være tilgjengelig på hm.com 28. mai. Nå kan sommeren bare komme!