Hodo Musa

Stjel stilen til Hodo Musa

Stylisten elsker store statement-øredobber, og følger ingen regler når det gjelder tilbehør. For henne er det "more is more" som gjelder!

Hodo Musa

Til venstre: Vintage Escada-buksedress fra butikken The Way We Wore i West Hollywood, smykke fra Chanel. Til høyre: Vintage Nike-genser og New Era-caps fra Opening Ceremony.

Hvilket tilbeh**ør mener du løfter et antrekk?**

– Det er ikke alltid et antrekk trenger tilbehør, men ta en ekstra titt i speilet, se om du får frem silhuetten du er ute etter og lytt til magefølelsen.

Hva er ditt favorittilbehør?

– Øredobber. Jo større, jo bedre. Jeg har noen statement-varianter fra Cathrine Børter og et par fra Michael Olestad av Swarovski som jeg må få skryte av.

Hva er viktig når gjelder tilbehør?

– Det finnes to sider: jobb-Hodo tenker på at alt må være praktisk og funksjonelt, mens fritids-Hodo tenker bare more is more.

Se de første bildene fra H&Ms nye klesmerke her!

Hodo Musa

– Øredobber. Jo større, jo bedre. Og med et par box fresh sneakers er femti prosent av antrekket komplett. Dette er et par Nike Huarache Limited Edition. Vesken nederst til høyre er fra Marc Jacobs, og genseren fra Kygo Life.

Hvilken tilbehørsinvestering er den beste du har gjort?**

– Mine to par Stella McCartney Elyse-sko. Jeg har dem i svart og brunt, og de gir alle antrekk en ekstra it-faktor. Jeg bruker dem nesten alltid, men de er ekstremt dyre.

Hvilket tre tilbehørstrender bør man investere i denne sesongen?**

– Det er fint med mismatching av øredobber som J.W. Anderson og Alexander McQueen har vist på sine show. Det er spennende å se de ulike ideene bak. Strømper og tights i åpne sko og hansker er fortsatt tøft. Tenk 80-tallet!

Stylingtips: Her er Alexa Chung-trenden som alle ønsker å kopiere!

Hva er ditt beste tilbehørstips?

– Det finnes ingen regler, bare prøv deg frem til et uttrykk du liker.

Hodo Musa

– Det finnes ingen regler. Bare prøve deg frem til et uttrykk du liker.

**Hva er ditt favorittilbehørsmerke og hvorfor?**

– Jeg har ingen favorittmerker innen tilbehør, men jeg må innrømme at jeg fortsatt føler meg ganske supreme hver gang jeg har på kultmerket Supreme, selv om jeg kanskje burde vært lei det nå. For det meste handler jeg i vintage-butikker. Los Angeles har så mange bra at man kan drømme seg helt bort.