Elsa Hosk for BIK BOK

Victoria's Secret-modell designer kolleksjon for Bik Bok

Etter suksessamarbeid med blant andre Jenny Skavlan og Olsen-tvillingene, annonserer BIK BOK ny gjestedesigner!

BIK BOK har tidligere samarbeidet med it-jenter som blant andre Jenny Skavlan,Mary-Kate og Ashley Olsen, Whitney Port ogblogger Lene Orvik. Nå løfter de sløret på en nytt designsamarbeid, denne gangen med den svenske Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk. I fjor lansertehun sin egen kleskolleksjon, og jobber nå bredere med nye merkevarer.

Inspirasjonen bak kolleksjonen kommer fra en blanding av Elsas personlige stil og hennes venners unike stil i New York, står det i en pressemelding.

"Jeg hadde vennene mine i tankene da jeg designet denne kolleksjonen. De har alle en inspirerende og unik stil, så jeg prøvde å lage plagg som alle vil elske", sier Elsa Hosk.

Elsa Hosk for BIK BOK

Den langbente modellen gikk den spektakulære Victoria's Secret-visningen i fjor med englevinger og diamant-BHer, sammen med Kendall Jenner og Gigi Hadid. Nå er hun blant de mest etterspurte i verden, og har landet reklamekampanjer for store motehus.

"Jeg elsker design, og jeg elsker rimelig mote. Jeg ville at denne kolleksjonen skulle føles eksklusiv blandet med vintage-innslag for å skape en personlig vri. Jeg har ikke sett at dette finnes tilgjengelig for jenter til disse prisene, så det var en veldig spennende utfordring for meg", sier Elsa i en pressemelding.

Kolleksjonen vil bli lansert i utvalgte BIK BOK-butikker, og på nett i september. Prisene vil variere fra 149 til 699 kroner.

Se våre favoritter fra kolleksjonen her:

Elsa Hosk for BIK BOK
Elsa Hosk for BIK BOK
Elsa Hosk for BIK BOK
Elsa Hosk for BIK BOK