© Oriflame

Alt du trenger i én pakke

Wellness Pack by Oriflame er alt du trenger for ytre og indre skjønnhet.

Hvorfor er dette produktet unikt?

• Økt velvære og flottere hud takket være en praktisk pakke

• Funnet i Stockholm's skjærgård, er en unik og kraftfull antioksidant med en unik skjønnhets effekt - reduserer fine linjer og rynker, øker hydreringen og hudens elastisitet. 100 ganger sterkere enn lignende anitoksidanter som vitamin E i bekjempelsen av frie radikaler.

• Støtter hjernefunksjonene, det kardiovaskulære og hudens utseende ved å tilføre Omega 3-fettsyrer

• Gir en velbalansert kombinasjon av 12 vitaminer og 7 mineraler. Anbefalt daglig dose er laget for optimal effekt.

Hva inneholder det?

Astaxanthin

Funnet i Stockholm's skjærgård, er en unik og kraftfull antioksidant utvunnet fra den encellede-algen Haematococcus Pluvialis, produsert i Sverige ved hjelp av en unik kultiverings metode. Astaxanthin har vist seg å være 100 ganger sterkere enn lignende antioksidanter som vitamin E. Den beskytter algens celler mot frie radikaler og UV-stråler ved å forandre farge fra grønn til rød når den kommer til overflaten i Stockholms skjærgård.

Wellness by Oriflame's astaxanthin inneholder et høyt nivå av astaxanthin (i kapselen). Spesielle kliniske data beviser en unik skjønnhetseffekt. Astaxanthin jobber under hudens overflate og har en klinisk dokumentert anti-rynke-effekt.

Med sin unike, strukturelle og kraftfulle antioksidant egenskaper nøytraliserer den frie radikaler og pleier cellefornyelsen. Den forsterker dannelsen av kollagen i huden ved å fjerne oksygen-radikaler og gir huden mulighet til å fornye seg etter UV-skade. I motsetning til antioksidanter som beta-caroten og vitamin C, har astaxanthin den unike evnen til å oppholde seg både på inn og utsiden av den bilipide cellemembraen. Derfor gir den cellene bedre stabilitet og generelt bedre beskyttelse. Resultatet er reduserte fine linjer og rynker, økt hydrering og forbedret elastisitet i huden.

Omega 3

Wellness by Oriflame's Omega 3 utvinnes fra nøye utvalgt naturlig fiskeolje som tilfører kroppen din viktige EPA og DHA-fettsyrer. Disse fettsyrene er hovedelementene i cellene våre, og regulerer de vitale funksjonene i kroppen vår. De virker også betennelseshemmende.

Alle trenger Omega 3-fettsyrer. Dette er sunt fett som menneskekroppen ikke produserer derfor må vi tilføre kroppen vår dette. Mange mennesker mangler omega 3-fettsyrer på grunn av at de ikke spiser nok fet fisk som laks og makrell. Det er meget viktig å sørge for at du får i deg nok Omega 3. Ved å spise Wellness by Oriflame Omega 3 så dekker du dagsbehovet ditt.

Wellness by Oriflame's Omega 3 er naturlig og inneholder 30% Omega 3 med de essensielle fettsyrene EPA 18% og DHA 12%. Omega 3 støtter det kardiovaskulære systemet, hjernefunksjonene og hudens utseende.

Fiskeslagene som benyttes I Omega 3 kapslene er sardiner, ansjos og småsild fra Atlanterhavet. Den naturlige og stabile fiskeoljen innkapsles øyeblikkelig i fiskegelatin for å sikre høy kvalitet og friskhet.

Vitaminer og mineraler spesielt til kvinner

Et daglig vitamin og mineraltilskudd gir en ernæringsmessig backup. Men det kan ikke erstatte et sunt kosthold eller reparere skadene etter et dårlig kosthold. Det kan derimot fylle de ernæringsmessige gapene som vi opplever hvis vi spiser for mye av bearbeidet mat som ikke har et høyt næringsinnhold. Wellness by Oriflame's balanserte Multivitamin & Mineral Woman er utviklet for å tilføre kvinner det daglige behovet av vitaminer og mineraler. For å forsikre optimal funksjon og absorbering bruker vi kun de mest effektive formene av næringsstoffer.

Les mer om produktet her.