© Anniken Jørgensen

Årets tøffeste duftlansering!

Sommersesongen er over og det er på tide å oppdatere duftgarderoben. Denne høsten skal du faktisk ha en leken, uhemmet og dyp parfyme!

Etter en varm sommer med lette dufter og blomsterluktende parfymer har høsten og kjøligere tider begynt å nærme seg. Det er på tide å finne en parfyme som matcher årstiden vi er inne i.

Influencer Anniken Jørgensen beskriver «Girls Can Do Anything» som en dyp og litt kompleks parfyme, noe som passer perfekt for tiden fremover.

Sterke kvinner i sentrum

Catwalken til Zadig & Voltaire i New York i 2017 sendte ut en klar og tydelig beskjed om at kvinner kan gjøre hva som helst. Det sterke budskapet har blitt et ikonisk slagord for det franske motehuset. Deres siste duftkreasjon «Girls Can Do Anything» skal hedre kvinner verden over, og parfymen falt fort i smak hos Anniken:

– Zadig har alltid vært en sterk merkevare der de gjerne prøver å få frem det maskuline i oss kvinner, med sterke linjer og harde trekk. Noe jeg elsker.

Zadig & Voltaire: Girls can do anything
© Anniken Jørgensen

Anniken har ikke byttet parfyme siden hun var 15 år. Hun bruker sjelden andres dufter enn sin egen og innrømmer å egentlig ikke være så glad i å bruke parfymer. Men hun var ikke i tvil da Zadig & Voltaire spurte om hun ville teste deres nye duft, «Girls Can Do Anything».

– Dette er en parfyme som skal hedre kvinner, og nettopp dette ved at vi kan gjøre hva som helst. Jeg har en ny favoritt!

© Anniken Jørgensen

– Parfymen består av dype undertoner, blant annet sandeltre. Da jeg brukte den på høstlanseringen til TV2 fikk jeg så mange komplimenter for lukten. Det er gøy!

"En Zadig-kvinne er avslappet, elegant og moderne" - Quentin Bisch

Zadig & Voltaire ble lansert i 1977 av Thierry Giller og har siden den gang blitt et anerkjent luksuriøs merke, som selger klær, sko, tilbehør og parfymer. I tillegg til den nyeste parfymen "Girls can do anything" har det franske merket produsert klær som er dekorert med det viktige budskapet.

© Anniken Jørgensen

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Zadig & Voltaire.