BEAUTY: 10 ting du kan bruke tørrolje til

Derfor er dette sommerens store must-have produkt!

Visste du at det finnes ett produkt som kan gi deg glødende hud, glansfullt hår og myke lepper? Den multi-funksjonelle tørroljen NUXE Huile Prodigieuse® har vært en del av parisiske kvinner sine skjønnhetsrutiner i årevis, og på verdensbasis selges den hvert 6. sekund.

Must-have til sommeren

Tørroljen trenger raskt inn ved påføring uten å føles klissete på huden, noe som vil si at du umiddelbart kan ta på deg klær etter påføring. Huden etterlates silkeglatt, uten å tette porene. Janka Polliani har utnevnt den til sin store favoritt både til hverdags og fotoshoots: Den er rett og slett et must-have til sommerfesten eller bryllupet du skal på i sommer, og det beste av alt er at den tilfører massevis av fukt.

NUXE Huile Prodigieuse® finnes både med og uten skimmer, og kan brukes i ansiktet, på kroppen og i håret hver dag. Altså et 3 i 1-pleieprodukt!

NUXE Huile Prodigieuse®

10 måter du kan bruke tørrolje på:

1. Bland en dråpe Huile Prodigieuse® med dagkrem eller foundation i håndflaten din, før påføring. Tørroljen vil gjør at foundationen vil skli over huden og gi en perfekt finish. Huile Prodigieuse® Or (med skimmer) er perfekt når du ønsker enda mer glød!

2. Huile Prodigieuse® Or er perfekt til highlighting. Den kan du påføre som sminke, for eksempel som øyeskygge eller langs kinnbenene for å fremheve konturene i ansiktet.

3. Bruk tørroljen på kroppen for å redefinere og markere områder, slik som utringning, skuldre og ben.

4. Ikke vær redd for å bruke noen dråper i håret! Tørroljen anbefales av frisører til alle hårtyper (også skandinavisk hår), for å oppnå en naturlig glans. Du kan bruke en børste til å fordele litt olje i håret, noe som vil ta knekken på statisk hår, samt legge på plass småhår som stikker ut.

NUXE Huile Prodigieuse® Or - med skimmer

5. Er du så heldig at du har et badekar? Da må du prøve et par dråper i badevannet, som vil få kroppen til å føles silkemyk!

6. Gi eller få en deilig massasje med Huile Prodigieuse®, som dufter deilig og luksuriøst!

7. Bland noen dråper inn i aftersun-lotion etter en dag på stranden. Da får du en avkjølende, samt luksuriøs følelse. For ekstra brunfarge og glød kan du bruke Huile Prodigieuse® Or!

8. Bli kvitt tørre og flisete neglebånd, ved å smøre dem inn med tørroljen etter at du har vasket hendene.

9. Gi deg selv en intens hårkur! Påfør tørroljen i håret, og pakk det inn i et varmt håndkle. La det sitte i 15-20 minutter, før du vasker håret med sjampo som vanlig.

10: Bruk en dråpe på leppene, enten alene eller i kombinasjon med lipbalm.

Janka Polliani – ambassadør for Nuxe

Aliza (gründeren bak Nuxe) skapte Huile Prodigieuse® i 1991, og den er laget for alle kvinner - uansett alder og hudtype.

Botaniske oljer

I år feirer Huile Prodigieuse® 25 års jubileum, og i den anledning har tørroljen blitt relansert med en ny effektivitet. Dette ved å tilføre Tsubakiolje (ekstra nærende og med anti-aging effekt) Arganolje (reparerende) og Vitamin E - antioksidant i to former. Tørroljen inneholder også disse fem essensielle oljene: Camelia, Søtmandel, Agurkurt, Hasselnøtt og Makadamia. Resultatet er en tørrolje som nærer, reparerer og beskytter!