Deborah Lippmann på våre lepper

Neglelakkmerket kommer nå med leppestifter i matchende nyanser.

Deborah Lippmann er den mest populære manikyristen hos de mest anerkjente internasjonale motemagasinene og motehusene. På kort tid er neglelakkene hennes blitt en favoritt også hos norske kvinner. Nå introduserer hun en helt ny produktgruppe: leppestift!

I utviklingen av Deborah Lippmanns leppestift har formelen vært første prioritet. Resultatet er en kremete leppestift med en nydelig glossy finish - den sitter likevel lenge og føles lett på leppene. Leppestiften er uten parabener, parfyme og talkum.

Deborah Lippmann leppestift kommer i to ulike sett med matchende neglelakk:

My Touch My Kiss (bildet) - hverdagsduoen som består av en nude leppestift og en lys beige neglelakk. Dette settet passer alle - du kan ikke gjøre feil med disse duse, moderne tonene som kler alle og passer til ethvert antrekk.
Love Notes - denne duoen er for din mer sensuelle side, med en transparent og sexy granateplerød leppestift kombinert med en klassisk rød neglelakk. Leppestiften har en mer transparent farge, og det gjør den mer tilgjengelig. Dette settet gir en moderne og sexy look som samtidig er sofistikert og enkel å bruke.

Settene lanseres i oktober og koster 399 kr. pr. stk.